Facebook, Διαθέσιμος ο ανανεωμένος Messenger

Η νέα έκδοση του Facebook Messenger είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS ή Android και έχει νέο, πιο μοντέρνο περιβάλλον χρήσης. Όλες οι επαφές σας συνοδεύονται από ένα κυκλικό avatar που ουσιαστικά δείχνει την φωτογραφία

του προφίλ τους καθώς και μία σχετική ένδειξη για το αν χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Αποτελείται από τρεις καρτέλες. Η αριστερή, που ουσιαστικά είναι η καρτέλα που περιγράψαμε νωρίτερα, σας δείχνει με ποιους από τους φίλους σας στο Facebook συνομιλήσατε πρόσφατα. Η μεσαία (People), σας δείχνει ποιοι από τους φίλους σας χρησιμοποιούν Facebook Messenger και ποιοι είναι ενεργοί ή αν βρίσκονται μπροστά σε υπολογιστή ή χρησιμοποιούν φορητή συσκευή, ενώ υπάρχει σχετικό πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης της λειτουργίας για εσάς. Στην δεξιά καρτέλα υπάρχουν σχετικές ρυθμίσεις, για το αν θέλετε η εφαρμογή να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας κ.ά.

Η σημαντικότερη πάντως αλλαγή, είναι ότι ο νέος Facebook Messenger υποστηρίζει δυνατότητα αποστολής γραπτών μηνυμάτων. Με το που εκκινήσετε την εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το κινητό σας τηλέφωνο (προαιρετικά).

Στην συνέχεια είστε έτοιμοι να στείλετε και να λάβετε γραπτά μηνύματα. Είναι δυνατή η αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε όσες επαφές σας έχουν την εφαρμογή, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι φίλοι σας στο Facebook. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android ή για iOS (iTunes)

Keywords
Τυχαία Θέματα