Μικροσυναλλαγές στο World of Warcraft

Το in-game cash shop είναι γεγονός. [UPDATE]

Τη μόδα των καιρών στους MMO τίτλους φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει και η Blizzard για το διάσημο MMORPG της, καθώς φαίνεται πολύ πιθανό να εισάγει στο σύμπαν του World of Warcraft

αντικείμενα που θα μπορείτε να αποκτήσετε επί πληρωμή.

Η υποψία για αυτή την κίνηση δημιουργήθηκε όταν εμφανίστηκε το λεγόμενο "Enduring Elixir of Wisdom" στον Public Test Realm (έναν ειδικό server όπου γίνεται έλεγχος για τα επερχόμενα patches του παιχνιδιού). Το συγκεκριμένο ελιξίριο, σύμφωνα με την περιγραφή του, θα αυξάνει τα experience points από την εξόντωση τεράτων κατά 100%. Το σημαντικότερο σημείο της περιγραφής του είναι η αναφορά στο ότι το αντικείμενο θα είναι διαθέσιμο στο 'in-game store του World of Warcraft. Ο Zarhym, community manager της Blizzard, επιβεβαίωσε το γεγονός στο forum του Battle.net λέγοντας πως οι developers διερευνούν την πιθανότητα να προσθέσουν την επιλογή για την απόκτηση αντικειμένων εντός του παιχνιδιού έναντι χρηματικού ποσού.

Όπως είναι φυσικό υπάρχουν ανησυχίες ανάμεσα στους gamers του World of Warcraft σχετικά με την πιθανή αλλαγή των ισορροπιών από παίκτες που μπορεί να υπερτερούν άδικα ''αγοράζοντας'' την πρόοδό τους.

[UPDATE 11/12/13] Στο 5.4.2 patch του δημοφιλούς MMORPG της Blizzard ενσωματώθηκε τελικά το μαγαζάκι μέσω του οποίου μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για να αγοράσετε διάφορα mounts και pets.

Μέχρι τώρα, μπορούσατε να αγοράσετε αντικείμενα και άλλες υπηρεσίες μέσα από το Battle.net Shop, με το τελευταίο update όμως θα μπορείτε να προβείτε σε αγορές χωρίς να βγείτε από το παιχνίδι. Πατώντας το εικονίδιο του Shop που έχει προστεθεί στο μενού (στη θέση του Support Icon), θα ανοίξει το νέο interface για το in-game μαγαζάκι. Από εδώ και πέρα, αν θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιον game master ή να δηλώσετε ένα bug, θα χρειαστεί να πατήσετε το πλήκτρο Escape και έπειτα να μεταβείτε στο μενού "Help".

Τα pets κοστίζουν €10, ενώ τα mounts €20. Για λίγες ημέρες θα ισχύει έκπτωση έως και 50% στα περισσότερα από τα αντικείμενα του cash shop. Μέχρι στιγμής, δεν διατίθενται άλλα αντικείμενα, όπως τα Helmets που μπορείτε να αγοράσετε από το online shop ή το Experience Boost potion που υπάρχει στην Ασιατική έκδοση του World of Warcraft.

Διαβάστε το review του World of Warcraft από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα