PS4 Firmware update 2.0 Masamune

Αλλαγή του φόντου, mp3, Friend Finder και καλύτερο Live streaming.

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το επερχόμενο λογισιμικό του συστήματος PS4 είναι το 2.00 με την κωδική ονομασία Masamune, προσθέτει μερικά μεγάλα χαρακτηριστικά όπως το Share Play, την υποστήριξη του Youtube, και τα Themes

αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ας ρίξουμε μία ματιά σε μερικά από τα άλλα στοιχεία που μπορείτε να περιμένετε από αυτή τη σημαντική ενημέρωση που έρχεται μέσα στο φθινόπωρο:

USB Music Player
Οι κάτοχοι PS4 θα είναι σε θέση να παίξουν τη δική τους μουσική στο παρασκήνιο, ενώ παίζει ένα παιχνίδι χρησιμοποιώντας ένα USB Music Player. Μετά την εισαγωγή ενός USB stick φορτωμένο με τη μουσική μέσα στο σύστημα, θα εμφανιστεί μια νέα επιλογή για το USB Music Player. Οι υποστηριζόμενες επεκτάσεις αρχείου είναι το mp3, mp4, m4a, και 3gp.

Αλλαγή χρωμάτων
Όσοι έχουν PS4 θα μπορούν επιτέλους να αλλάξουν το φόντο της αρχικής οθόνης από γαλάζιο σε ένα από τα 7 νέα χρώματα: χρυσό, μπλε, κόκκινο, πράσινο, μωβ, ροζ και γκρι.

Βελτιώσεις για τη live μετάδοση
Το Masamune φέρνει μία σειρά από βελτιώσεις για να ζήσετε τη Live μετάδοση στο PS4. Στην εφαρμογή Live From PlayStation οι ιδιοκτήτες του PS4 μπορούν τώρα να επιλέξουν ένα προτεινόμενο κανάλι, το οποίο περιλαμβάνει τις επίσημες εκπομπές από το PlayStation οι οποίες μπορούν να προστεθούν από τον κόσμο σε μία friend list και οποιοδήποτε game channel έχει ακολουθήσει ο παίκτης. Επιπλέον το Live From PlayStation έχει τώρα φίλτρα για την αναζήτηση εκπομπών για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς και υποστήριξη για αρχειοθετημένες εκπομπές.

Friend finder
To PS4 τώρα θα προτείνει τους παίκτες που ίσως γνωρίζετε, συνιστώντας τους στενούς φίλους από τους φίλους σας.

Περιοχή περιεχομένου και βιβλιοθήκη
Η περιοχή του PS4 περιεχόμενου παρουσιάζει τα τελευταία παιχνίδια και εφαρμογές ένας PS4 ιδιοκτήτης θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει, εχει επανασχεδιαστεί για να βοηθήσει να γίνει πιο εύκολο για να βρείτε γρήγορα την πρόσβαση στο περιεχόμενο. Αυτό τώρα θα σας δείχνει 15 από τις πιο χρησιμοποιημένες εφαρμογές ή παιχνίδια ενός παίκτη, και πρόσθετα στοιχεία που θα προστεθούν στη βιβλιοθήκη του παίκτη. Η βιβλιοθήκη στο PS4 έχει βελτιωμένο φίλτρο για να ταξινομήσετε τις λειτουργίες και να σας βοηθήσει να τα οργανώσετε ευχαριστημένοι από τον τύπο (παιχνίδια, εφαρμογές, TV και βίντεο), όνομα (a-z η z-a), που χρησιμοποιούνται πρόσφατα ή να εγκαταστήσετε ημερομηνία.

Οι προηγμένες φωνητικές εντολές
Η ικανότητα να ελέγχετε το PS4 χρησιμοποιώντας τη φωνή έχει βελτιωθεί. Οι παίκτες τώρα μπορούν τώρα να λένε «PlayStation» για να ξεκινήσουν οι εντολές και «όλες οι εντολες» για να δείτε μια λίστα με όλες τις επιλογές φωνητικών εντολών που είναι διαθέσιμες. Νέες φωνητικές εντολές προστέθηκαν για ζωντανή μετάδοση, συμπεριλαμβανομένων των «Start broadcast», «End broadcast», και «Find face».

Προσθήκη στη βιβλιοθήκη
Τα μηνιαία δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus θα έχουν ένα κουμπί με το «Add to Library» στο PlayStation Store. Αυτό το κουμπί θα προσθέτει ένα παιχνίδι στη βιβλιοθήκη ενός ιδιοκτήτη PS4 χωρίς να κάνετε download και εξοικονόμηση χώρου στο σκληρό τους δίσκο.

Backup των δεδομένων
Τα δεδομένα του PS4 μπορούν να αντιγραφούν χρησιμοποιώντας ένα USB μέσο αποθήκευσης. Αυτό θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων για την κονσόλα, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων, να αποθηκεύσετε τα δεδομένα, εικόνες, βίντεο κλιπ, λήψη δεδομένων, και περισσότερα.

PS Vita και PlayStation TV 3.35 ενημέρωση, Live From PlayStation
Τα συστήματα PS Vita και PS TV θα λάβουν επίσης μια ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού συστήματος στην έκδοση 3.35 με το ίδιο χρονοδιάγραμμα όπως το Masamune, προσθέτοντας τεσσάρων παικτών υποστήριξη του Remote Play και του PS TV. Επιπλέον το Live από την εφαρμογή του PlayStation, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ζωντανά gameplay streams από τα συστήματα PS4, θα είναι διαθέσιμο τόσο στο PS Vita και στο PS TV παράλληλα με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.

PlayStation App 2.0 ενημέρωση
Η εφαρμογή του PlayStation για smartphones και tablets διατίθεται δωρεάν στο App Store και το Google Play, πρόκειται επίσης να λάβετε την ενημερωμένη έκδοση 2.0 μέσα στο ίδιο παράθυρο από το λανσάρισμα καθώς και ενημερώσεις για το PS4 και το PS Vita του λογισμικού συστήματος. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρέχει μια νέα διάταξη για τα tablets και η αρχική οθόνη της εφαρμογής έχει επανασχεδιαστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του PS4 και συζητήστε τις στο PlayStation Forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα