Watch Dogs: Πιο δυναμικό περιβάλλον στο Xbox One

Το cloud της Microsoft θα κάνει τη διαφορά.

Σύμφωνα με συνέντευξη του Dominic Guay, παραγωγού της Ubisof,t το πολυαναμενόμενο Watch Dogs θα περιέχει ένα πιο δυναμικό περιβάλλον (dynamic environment) στην έκδοση για το Xbox One από τις αντίστοιχες εκδόσεις στο PlayStation 4

και τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς.

Ως δυναμικό περιβάλλον ο Guay ορίζει τον βαθμό των αλληλεπιδράσεων της πόλης και των κατοίκων της στην ζωή του πρωταγωνιστή αλλά και την A.I. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στόχος της εταιρείας είναι να δώσει "ανθρώπινους εγκεφάλους" στους κατοίκους της πόλης που διαδραματίζεται το Watch Dogs ώστε να αποκτήσουν φυσικές αντιδράσεις σε αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Επίσης ο Guay τόνισε ότι το hardware και στις δύο next-gen κονσόλες τους δίνει την δυνατότητα να βελτιώνουν συνέχεια τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Watch Dogs ακόμα και μέχρι την κυκλοφορία του. Η αρχιτεκτονική του cloud του Xbox One όμως τους επιτρέπει να δώσουν μεγαλύτερο ρεαλισμό και φυσικότητα στα πράγματα όπως η απεικόνιση του νερού ή οι αντιδράσεις των δέντρων ανάλογα με την κατεύθυνση του ανέμου.

{youtube}LJnnI7w4nQk|400|300{/youtube}

Τo Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, Wii U, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία διάθεσης για PS4 και Xbox One. Δείτε την παρουσίαση του Watch Dogs στην Ε3 2013 όπως την κατέγραψε το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα