Lula (Wet): The Sexy Empire

Η γέννηση μιας πορνοστάρ!

Η "χρυσή" δεκαετία του '90 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς ήταν η ψηφιακή μετάβαση και το πέρασμα στα CD με τα 3D γραφικά, κάτι που συνέβη στα mid 90's. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η βιομηχανία του gaming να "ψάχνει να βρει τα πατήματά της" όσον αφορά στις νέες δημιουργίες και να έχουμε την ταυτόχρονη συνύπαρξη 2D και 3D games με τα ελάχιστα τότε πολύγωνα.

Κάπου στον μεγάλο χαμό, υπάρχουν κάποια games τα οποία προσωπικά χαρακτηρίζω ως "αδικημένα" γιατί ελάχιστοι είχαν την ευκαιρία να τα παίξουν λόγω του ελλιπέστατου marketing. Αναφέρομαι στην κατηγορία των Business Simulation με τα λεγόμενα "παλαιάς κοπής" games της σειράς Tycoon, όπως το ιστορικό κατ' εμέ Pizza Tycoon. Αγαπήθηκαν από πολλούς, είχαν απλό gameplay και δεν ήθελαν ιδιαίτερη στρατηγική σκέψη, ενώ μας έκαναν να αισθανόμαστε υπέρμετροι επιχειρηματίες μόλις εισπράτταμε χρήμα με τα κοντέινερ!

Εκμεταλλευόμενη την μόδα αυτή, η γερμανική εταιρεία ανάπτυξης cdv Software Entertainment (μεγάλοι perverts οι Γερμανοί) δημιούργησε τη σειρά Lula. Η πρώτη της έκδοση είναι το Lula: The Sexy Empire το οποίο κυκλοφόρησε το 1998 και στην Ευρώπη είναι γνωστό ως Wet: The Sexy Empire. Πρόκειται για τον ορισμό του αδικημένου video game, καθώς όσοι είχαν αυστηρούς γονείς δεν θα τολμούσαν καν να το παίξουν. Κατακρίθηκε και λογοκρίθηκε σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής, απαγορεύτηκε στο Amazon, ενώ πολλοί reviewers το θεώρησαν ανώριμο και ακατάλληλο για να γράψουν review. Απ' την άλλη στο κάτω κάτω της γραφής ένα χρόνο πριν το Carmageddon (3D μάλιστα) μας έκανε δολοφόνους σε τέσσερις τροχούς. Λίγη...καρτουνίστικη τσόντα ποιον θα μπορούσε να βλάψει;

"Γιατί γράφετε αυτό το review;"
Το συγκεκριμένο video game ήταν ξεχασμένο στο χρονοντούλαπο καθώς στο GameWorld έχουμε ολοκληρώσει τα reviews των περισσότερων αξιόλογων games από τα 90's. Μια μέρα όμως, ο Γρηγόρης Βούλγαρης δημιούργησε το παρακάτω meme με τον Γιώργο Λόλα (Lolas 3D) που αποτελεί παρωδία του Lula 3D. Έτσι για πλάκα λοιπόν και μιας κι ο Γιώργος είχε παίξει το Lula 3D, αποφασίσαμε να αναλάβει το review. Όταν όμως το παρέλαβα θυμήθηκα ότι το λεγόμενο "καλό Lula" ήταν η πρώτη έκδοση την οποία είχα "λιώσει" (δεν θέλω σχόλια, ότι καταλάβατε καταλάβατε!) Θεώρησα λοιπόν σκόπιμο να αναλάβω το παρόν reviewώστε να μάθετε όλοι πως ξεκίνησε η σειρά. Για την ιστορία, ο Γιώργος μου έχει ήδη στείλει το Lula 3D το οποίο θα δημοσιευθεί εντός της εβδομάδας.

Η πορνοστάρ και ο...νταβάς!
Στο Lula αναλαμβάνετε τον ρόλο του boyfriend/νταβατζή μιας ξανθιάς αιθέριας ύπαρξης, της Lula. Είναι το λεγόμενο "10άρι" που κάνει πάταγο στο πέρασμά της. Ξεκινώντας από μια μικρή γραφική πόλη όπου δεν σας γνωρίζει κανείς, αποφασίζετε να κάνετε καριέρα στη βιομηχανία του πορνό! Το παιχνίδι είναι ένα Point 'n' Click Business Simulation με απλές animated καρτουνίστικες εικόνες. Στο εύχρηστο user interface του που αποτελείται σε πολλά σημεία από κατανοητές εικόνες αντί για απλά μενού, μπορείτε να μεταβείτε κατά βούληση από το ένα μενού στο άλλο, ενώ υπάρχει πλήρης απεικόνιση της ημέρας/νύχτας με αναγραφή της ώρας.

Στα πρώτα σας βήματα, αρχικά νοικιάζετε διαμέρισμα σε ένα μοτέλ με τα λίγα χρήματα που έχετε κι ύστερα πηγαίνετε στο πλησιέστερο strip club της περιοχής. Εκεί συνεννοείστε με τον ιδιοκτήτη ώστε να βρείτε δουλειά στη Lula σε συγκεκριμένες ώρες και με ποσό που θα συμφωνήσετε.

Πέρα από τα νόμιμα χρήματά σας, το Lula: The Sexy Empire έχει ένα μοναδικό στυλ στο να σας κάνει να κερδίσετε κασέρι. Για παράδειγμα μπορείτε να εκβιάσετε πελάτες του μπαρ πλασάροντάς τους φωτογραφίες με τις ερωμένες τους ή να γρονθοκοπήσετε τύπους στην τουαλέτα για να τους αποσπάσετε χρήματα. Με τα νόμιμα ή παράνομα χρήματα που βγάζετε αγοράζετε εξοπλισμό και συγκεκριμένα φωτογραφική μηχανή-φιλμ, βιντεοκάμερα-τύπο κασέτας και φωτισμό. Επιλέγετε ανάμεσα σε διαφορετικού τύπου εξοπλισμό, ενώ υπάρχουν ακόμα και "μεταχειρισμένα" (παίζει να είναι και κλεμμένα) αξεσουάρ από άλλο μαγαζί σε χαμηλότερες τιμές.

Ο εξοπλισμός...της ηδονής
Το Α και το Ω στο Lula είναι να έχετε τα ιδανικά εργαλεία. Αποκτώντας για παράδειγμα μια δυνατή κάμερα και καλό φιλμ θα βγάλετε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες που θα σας αποφέρουν σίγουρα πρώτα έσοδα. Με μια τούμπανο βιντεοκάμερα και ποιότητας βιντεοκασέτας, θα τραβάτε το...επίσης τούμπανο Lula και θα βάλετε στο ταμείο σας περισσότερα χρήματα. Οι ταινίες και οι φωτογραφίες πωλούνται στον τοπικό ματάκια της περιοχής, που τα κρατάει είτε για προσωπική χρήση, είτε τα πασάρει σε πελάτες της στη ζούλα, έναντι αντιτίμου.

Πέρα από αυτό τον εξοπλισμό, θα χρειαστείτε κι ορισμένα βοηθήματα. Στο τοπικό sex shop λοιπόν θα βρείτε δονητές, μαστίγια, στραπόν κι άλλα εργαλεία που συνήθως βλέπουμε σε ταινίες πορνό και που μπορείτε να εφαρμόσετε στην Lula ώστε να ανεβάσετε το υποτιθέμενο τελικό αποτέλεσμα. Σε κάθε αγορά σας, η ποιότητα παίζει για άλλη μια φορά πρωτεύοντα ρόλο.

Με το που θα βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη, τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν. Ο ιδιοκτήτης του μοτέλ θα αρχίσει κάποια στιγμή να σας παίρνει πρέφα και να ζητάει την μίζα του, απειλώντας να σας διώξει κι ο μπράβος του μπαρ θα σας εκβιάσει με χρήματα για να μην σας καρφώσει στην αστυνομία. Για όλους αυτούς υπάρχει μόνο μία λύση και λέγεται "Συμμορίες της νύχτας". Είναι εκείνα τα παλικάρια με τις μηχανές Harley που θα κάνουν κιμά στο ξύλο, τους δύο παραπάνω τύπους. Αρκεί να τους πληρώσετε το κατάλληλο αντίτιμο σε...μπύρες! Αυτό επαρκεί για να τους στείλετε στο νοσοκομείο και να μπορείτε ανενόχλητοι να κάθεστε στο μοτέλ ή να κάνετε τις βρωμοδουλειές σας στο μπαρ χωρίς το βλέμμα κάποιου.

Γέλιο μέχρι δακρύων
Η διακωμώδηση των γεγονότων είναι κύριο χαρακτηριστικό της CDV σε πολλά από τα games της και το Lula είναι το πλέον κλασικό παράδειγμα. Οι διάλογοι (μόνο σε κείμενο, χωρίς voice acting) είναι cult και σπαρταριστοί, ενώ οι animated εικόνες θα σας κάνουν να κλαίτε από τα γέλια. Για παράδειγμα ο τύπος που πουλάτε τις βιντεοκασέτες είναι λέρα, καθώς βλέπει πάντοτε τσόντες στην TV του, έχοντας στο αριστερό το τηλεκοντρόλ και στο δεξί...βασικά τίποτα γιατί είναι κάπου χαμένο. Κάποιες φορές όταν μπείτε σπίτι του θα τον πετύχετε να το κάνει με γκόμενα στην καρέκλα του κι εσείς να τον κοιτάτε λες και δεν τρέχει τίποτα! Αντίστοιχα, οι τύποι της μαφίας θα μπορούσαν άνετα να έχουν ξεπηδήσει από το Tycoon Pizza, καθώς οι φάτσες τους είναι πολύ badass!

Βασικό χαρακτηριστικό του Lula: The Sexy Empire είναι η σωστή επιλογή ηθοποιών για τα βίντεό σας. Θα οδηγηθείτε λοιπόν σε ένα τροχόσπιτο έξω απ' την πόλη, όπου μια τσα-τσα θα σας δώσει φωτογραφίες με τα κορίτσια της, τα οποία μπορείτε να προσλάβετε για να κάνουν λεσβιακά παιχνίδια με τη Lula. Τα ονόματα είναι τα πιο ευφάνταστα που έχουμε ακούσει, σατηρίζοντας άριστα την βιομηχανία πορνό. Ενδεικτικά σας αναφέρω τα Beverly Beever, Yoko Tsunami (ασιάτισα), Maria De Janeiro (βραζιλιάνα), Barbara S. Cream και Eva I.M. Cumming! Κάθε προφίλ έχει φωτογραφία και ηλικία, καθώς και το απαιτούμενο μεροκάματο, αναλόγως εμφάνσης. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Επίσης, όταν δύο κοπελιές συμμετέχουν σε ερωτικά παιχνίδια, τότε τα βοηθήματα είναι άκρως απαραίτητα, καθώς σας βοηθούν να φτιάξετε πιο...επαγγελματικά βίντεο.

Η Lula θα μπορούσε να μπει άνετα στο Top 10 των πιο σέξι θηλυκών χαρακτήρων στα games, παρότι...ελάχιστοι την γνωρίζουν.

Η βιομηχανία της τσόντας
Όταν μαζέψετε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό τότε το παιχνίδι σας μεταφέρει σε μια μεγαλούπολη της Αμερικής, εκεί όπου θα πρέπει να χτίσετε μια εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό. Μιλάμε δηλαδή για χρήμα με τη σέσουλα. Επειδή όμως τα πρώτα χρήματά σας διατηρούνται, πριν κάνετε αυτή τη μετάβαση, θα αναφέρω το κλασικό cheat. Πρωτού συγκεντρώσετε το ποσό, γυρίστε όσο περισσότερες ταινίες μπορείτε με τη Lula, στο μοτέλ και στο συνηθισμένο κρεβατάκι σας, με τον καλύτερο εξοπλισμό! Όταν φτάσετε το επιτρεπόμενο όριο, μόνο τότε πουλήστε τις μαζικά. Έτσι θα ξεκινήσετε από τον δεύτερο κόσμο με ένα πολύ γερό χρηματικό boost!

Στο δεύτερο στάδιο λοιπόν τα δεδομένα αλλάζουν και πλέον διοικείτε εταιρεία. Η επιχείρισή σας έχει 1-3 στούντιο, μοντάζ, κτίριο ηχοληψίας, γραμματεία, μέχρι και είσοδο, όπου θα πρέπει να εξοπλίσετε τον μπράβο σας με το κατάλληλο όπλο για να απωθήσει τις μαφίες. Η δική σας μαφία συνεχίζει να σας ακολουθεί, με την πληρωμή να παραμένει σε μπύρες κι οι τυπάδες να επιτίθενται σε νυχτερινά μαγαζιά. Το sex shop παραμένει επίσης ίδιο σε σχεδιασμό, με τη διαφορά ότι τώρα έχει περισσότερα βοηθήματα.

Στόχος σας πλέον είναι να παράγετε ταινίες. Για τον σκοπό αυτό προσλαμβάνετε άντρες και γυναίκες ηθοποιούς, ζητώντας συγκεκριμένα...προσόντα και βέβαια βάζοντας ένα όριο στα χρήματα. Ανάλογα με τις αγγελίες σας θα έρθουν κι οι κατάλληλες συμμετοχές. Θα πρέπει να χαμηλώσετε το κόστος στην αρχή, ώστε να έχετε λίγα πάγια έξοδα, αν και σε περίπτωση που το παρακάνετε τότε δεν θα υπάρξει κανένα ενδιαφέρον για αγγελία.

Tycoon...Lula!
Στο δεύτερο αυτό κόσμο, το Lula ξεδιπλώνει όλες τις Business Simulation αρετές του. Θα πρέπει να δημιουργήσετε κτίρια, να προσλάβετε ηθοποιούς, σκηνοθέτες, καμεραμέν, ηχολήπτες, μοντέρ και μπράβους, να βάζετε διαρκώς αγγελίες και ταυτόχρονα να αγοράζετε βοηθήματα για τις ταινίες σας. Το κλειδί εδώ είναι το καλό...σενάριο. Για να το δημιουργήσετε απλά επιλέγετε ορισμένες καρτουνίστικες στάσεις του σεξ και όταν αρχίσει το γύρισμα σας εμφανίζεται ένα timer στο κάτω μέρος της οθόνης με τον χρόνο ολοκλήρωσης.

Κάπου εδώ αρχίζουν να εμφανίζονται οι επιρροές των γερμανών από την...λαμογιά που τους διακατέχει. Ενώ γυρίζετε λοιπόν την ταινία σας, θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του για να συμβούν τα πιο απίστευτα. Καταρχήν ο σκηνοθέτης θα σας ζητήσει σίγουρα ερωτικά βοηθήματα, βάση σεναρίου. Αν δεν έχετε τα λεφτά να τα αγοράσετε τότε δεν θα υπάρξει η σωστή ποιότητα στο τελικό προϊόν. Μετά, το σύνηθες φαινόμενο είναι ένας ηθοποιός να "κουραστεί", είτε λόγω ικανότητας, είτε απλά λόγω τεμπελιάς ή να έχει ακόμα και πρόβλημα στο μόριό του. Εκεί αποφασίζετε αν θα δώσετε χρόνο, αν θα τον πληρώσετε (ως bonus) ενώ επιστρατεύετε ακόμα και την απειλή όπλου ή την αντικατάσταση! Να ξέρετε ότι όσο αποκτάτε χρήμα, τόσο μπορείτε να απολύσετε ελεύθερα και να προσλάβετε καλύτερους συνεργάτες. Προσλαμβάνετε μέχρι και μπράβους για την είσοδο, δίνοντάς τους τα αντίστοιχα όπλα. Βέβαια ορισμένα σκηνικά, του στυλ να χαλάσει εξοπλισμός εν ώρα γυρίσματος, επιβάλουν την αγορά, διαφορετικά το τελικό αποτέλεσμα δεν θα βγει καλό.

Όταν ολοκληρωθεί το γύρισμα, στέλνετε την ταινία για παραγωγή στον publisher και το χρήμα αρχίζει να ρέει. Από αυτό θα στηριχθείτε για να αποκτήσετε καλύτερα στούντιο, ηθοποιούς και φυσικά εξοπλισμό. Διότι διαφορετικά αποδίδει μια απλή HD κάμερα κι αλλιώς η επαγγελματική κάμερα τηλεοπτικού σταθμού. Ανάλογοι κανόνες ισχύουν για τα μοντάζ, τις κονσόλες ήχου, τον φωτισμό κι όλα τα συναφή. Η τελική ποιότητα κάθε βίντεο επηρεάζει άμεσα τις πωλήσεις, οι οποίες με τον καιρό θα ανεβαίνουν όσο γίνεστε ποιοτικοί.

Μέσα σ' όλα αυτά, η Lula είναι χωμένη στο καμαρίνι της και αρχικά δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. Έχει αρχίσει να ψωνίζεται, καθώς απέκτησε φήμη και θέλει δώρα για να γίνει χαρούμενη. Από μικρά αρκουδάκια και εσώρουχα μέχρι αυτοκίνητα και σπίτια, θα κληθείτε να της πάρετε τουλάχιστον ένα απ' όλα για να σταματήσει να γκρινιάζει. Όπως...οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε! Τελικά αν κουνήσεις το μαρούλι όλα τα έχεις σε αυτά τα άτιμα τα games.

Ο τελικός προορισμός
Στο τρίτο και τελευταίο στάδιο του παιχνιδιού, το οποίο δεν θα σας αναφέρουμε για λόγους spoiler, το Wet σας βάζει στο ρόλο του διανομέα ταινιών. Αρχίζει να θυμίζει λίγο την ζωή του Hugh Hefner, καθώς σας βάζει να ανοίγετε βίλες, μεγάλες επιχειρήσεις και να διανέμετε οι ίδιοι ταινίες στην αγορά. Το publishing περιλαμβάνει από την διανομή μέχρι και την διαφήμιση σε διάφορα μέσα. Οργανώνετε ακόμα και πάρτι στην έπαυλή σας, επιλέγοντας αριθμό κοριτσιών και μέγεθος μπουφέ που θα φέρετε.

Όλη αυτή η περιπέτειά σας διαρκεί περίπου 6-7 ώρες καθαρού gameplay. Φυσικά στην πράξη θα χρειαστείτε πολύ περισσότερες, όσο θα πειραματίζεστε με τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, ειδικά στον δεύτερο κόσμο. Όταν θα μάθετε να επενδύετε τα χρήματά σας στα απολύτως απαραίτητα και να δίνετε λίγα για να παράγετε πολλά τότε θα αντιληφθείτε πλήρως το νόημα της game engine. Αξίζει να σημειωθεί ότι το gameplay αποδεικνύεται "ρηχό" σε ορισμένα σημεία και περιστρέφεται γύρω από έναν άξονα, στο ότι γυρνάτε κατ' επανάληψη ταινίες, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες κινήσεις με μόνο στόχο το να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Αυτή είναι ίσως και η μεγαλύτερη αδυναμία της Lula, παρότι το replayability μπορεί να χαρακτηριστεί ως υψηλό.

Αιθέριες υπάρξεις
Η Lula στην πρώτη της αυτή εμφάνιση έχει μια άκρως χαριτωμένη μορφή, θυμίζοντας σέξι καρτούν. Αν η Druuna ήταν το απόλυτο μελαχρινό του Milo Manara, η Lula μπορεί να χαρακτηριστεί ως το απόλυτο ξανθό. Τέτοιου είδους θηλυκά σύχναζαν και σε διάφορα flash games της εποχής, τα οποία ήταν τότε στη μόδα. Τα γραφικά είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα στο χέρι από την Interactive Strip, η οποία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά κυρίως στο σχεδιασμό της Lula, αλλά και στους συνεργαζόμενους χαρακτήρες. Σε όποιο δωμάτιο κτιρίου κι αν σταθείτε, είναι πολύ πιθανό να δείτε σέξι γραμματείς ή υπαλλήλους σε διάφορες στάσεις. Τα απόκρυφα σημεία, ακόμα και την ώρα γυρίσματος των ταινιών, κρύβονται έξυπνα, με σκοπό ο τίτλος να απευθυνθεί και σε μικρότερες ηλικίες. Τελικά λόγω των taboo της εποχής δεν τα κατάφερε κι απέσπασε ένα 18+.

Μέσα σ' όλα αυτά θα συναντήσετε κι ελάχιστα με μια πραγματική ηθοποιό Lula που παριστάνει τη Lula. Είναι όμως λίγο...άκυρα, καθώς η ηθοποιός παρότι της μοιάζει λίγο, είναι κατώτερη των προσδοκιών σε θέμα εμφάνισης, ενώ τα βίντεό της διαθέτουν χαμηλά production values, συνεπώς θα σας αφήσουν αδιάφορους. Το περιβάλλον του Lula διατηρεί τους κλασικούς retro μηχανισμούς και μια απλή παλέτα 256 χρωμάτων. Το 640x480 είναι το μεγάλο μειονέκτημά του που αντιθέτως του δίνει το πλεονέκτημα να τρέχει ακόμα και σε υπολογιστές 486 κάτι που το '98 ήταν αδιανόητο. Στο voice acting έχουμε μόνο κάποιες σπάνιες ατάκες από την Lula και ορισμένες...κραυγές ηθοποιών την ώρα των γυρισμάτων. Οι διάλογοι με τους NPC περιορίζονται μόνο σε text και η μουσική είναι ιδιαίτερα kinky και παιχνιδιάρικη, ταιριάζοντας γάντι με την περίσταση.

Χέφνερ στη θέση του Χέφνερ
Το Lula: The Sexy Empire είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και ανάλαφρο business simulation που απευθύνεται κυρίως σε αντρικό κοινό. Είναι βέβαιο ότι τα σκηνικά που θα ζήσετε μαζί του θα σας κάνουν να γελάσετε πολλές φορές, καθώς διακωμωδεί άριστα την βιομηχανία πορνό. Παράλληλα, οι μηχανισμοί του gameplay είναι ανά διαστήματα εθιστικοί, άλλοτε μονότονοι, σίγουρα όμως θα σας κινήσουν την περιέργεια, όπως άλλωστε και οι σέξι παρουσίες του που αποτελούν eye candy.

Μετά την επιτυχία του Lula (μικρή αλλά ικανοποιητική για τα δεδομένα των indie games), κυκλοφόρησε η φορητή κονσόλα Lula Inside και τα spin-offs Lula Pinball και Lula Strip Poker. Η δεύτερη αξιοπρεπής έκδοση Wet Attack: The Empire Cums Back επιχείρησε να συνεχίσει την παράδοση, αποτυγχάνοντας σημαντικά. Βάση σεναρίου, η Lula κάπου χάθηκε στο διάστημα, θύμα απαγωγής πειρατών κι εσείς θα κληθείτε να πάρετε το διαστημόπλοιό σας και να αγοράσετε upgrades για αυτό. Κοινώς, μαζί με την Lula χάθηκε και η μπάλα, με ένα εκ των ελάχιστων θετικών να είναι τα ακόμη πιο αποκαλυπτικά (CGI) cutscenes.

Η νεότερη έκδοση της σειράς -και η μόνη τρισδιάστατη- είναι το Lula 3D, το οποίο δεν έχει χαρακτήρα 2D Business Simulation αλλά Adventure. Θα διαβάσετε review για αυτό μέσα στην εβδομάδα από τον Γιώργο Λόλα. Εγώ παρέδωσα πάντως.

Θετικά:
- Πολύ απλό στη σύλληψη gameplay
- Άφθονο και ανατρεπτικό χιούμορ
- Μεγάλη ποικιλία αντικειμένων
- Η Lula είναι κουκλάρα και ερωτεύσιμη
- Ατμοσφαιρική cult μουσική

Αρνητικά:
- Στο mid-game το gameplay καταντά επαναλαμβανόμενο
- Έλλειψη πλήρους voice acting
- Σύντομη διάρκεια

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 6
Gameplay: 8
Αντοχή: 6
Γενικά: 7

"Γιατί είσαι ωραίο μωρό!"

Μάνος Γρυπάρης

Keywords
top 10, games, business, pizza, εταιρεία, software, video, game, amazon, τσοντα, συγκεκριμένο, πορνο, click, user, πηγαίνετε, club, στυλ, φιλμ, shop, μίζα, λύση, voice, cult, beverly, yoko, tsunami, eva, top, bonus, επηρεάζει, hugh, engine, εμφάνιση, flash, retro, text, candy, poker, cgi, adventure, συλληψεις, sex video, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, απολυσεις στο δημοσιο, η ημέρα της γης, βιντεο, αγγελιες, αξεσουαρ, αστυνομια, αυτοκινητα, δουλεια, δωρα, εικονες, εργαλεια, εσωρουχα, ηθοποιος, ηχος, θεμα, καριερα, μουσικη, μοδα, ξυλο, ονοματα, παιχνιδια, ταινιες, φωτογραφιες, φωτογραφια, ωρα, amazon, cult, flash, games, game, poker, αγορα, αδυναμια, αξιζει, απιστευτα, απλα, πηγαίνετε, βιλες, βλεμμα, βοηθηματα, βρειτε, γινει, γκομενα, γονεις, γρηγορης, δευτερο, διαστημα, δειτε, δικη, δωσει, ευκαιρια, υπαρχει, ελλειψη, εβδομαδα, εμφάνιση, εξοδα, επηρεάζει, επιτυχια, εταιρεία, ευρωπη, ζωη, ζησετε, ιδιο, η δικη, ηλικια, υπολογιστες, μηχανες, θυμιζει, θηλυκα, διαφημιση, φιλμ, ιστορικο, κειμενο, κτιριο, κτιρια, λεφτα, λερα, λύση, λολα, μαφια, μίζα, μορφη, μπυρες, μπορειτε, μυαλο, νοημα, ξανθο, ξερετε, παντα, περιβαλλον, ποιοτητα, πλακα, προβληματα, πωλησεις, ρολο, σεναριο, σεσουλα, σιγουρα, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, σειρα, συλληψη, σκηνοθετες, σπιτι, σπιτια, στυλ, σχολια, τυπος, τιτλος, φυσικα, φημη, φορα, χερι, χαθηκε, χεφνερ, χιουμορ, χρημα, ψηφιακη, ωρες, αντρες, ακυρα, αρκουδακια, beverly, βηματα, business, candy, click, club, adventure, δωματιο, εξοπλισμος, eva, εξυπνα, engine, γελια, hugh, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, pizza, user, shop, μεινει, μια φορα, μοιαζει, νοσοκομειο, παιχνιδι, retro, σκηνικα, software, text, top 10, tsunami, top, ωραιο, ξεκινησε, yoko, voice
Τυχαία Θέματα