Ιπτάμενο ρομπότ courier υπόσχεται η Amazon!

Οι ιπτάμενοι ταχυμεταφορείς (drones) θα είναι διαθέσιμοι εντός του 2015!

To μεγαθήριο των πωλήσεων που ονομάζεται Amazon, με μια κίνηση που αναμένεται να συζητηθεί και να πάρει τεράστιες διαστάσεις, ανακοίνωσε ότι εντός του 2015 σε ορισμένες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, θα είναι σε θέση να παραδώσει πακέτα-παραγγελίες μέσω… τηλεκατευθυνόμενων ιπτάμενων ρομπότ!

Πιο συγκεκριμένα το drone της Amazon θα είναι σε θέση να πάρει το πακέτο

σας από την γραμμή παραγωγής και να το παραδώσει, δια της αέριας οδού στο σπίτι σας. Οι αστικές περιοχές θα εξυπηρετηθούν πρώτες, με το χρόνο παράδοσης να υπολογίζεται στα 30΄ λεπτά απ΄τη στιγμή της παραγγελίας!

{youtube}98BIu9dpwHU|500|300{/youtube}

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή η κίνηση της Amazon προς το παρόν, είναι η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπλοΐας. Να σημειώσουμε πάντως ότι η Ομοσπονδιακή πολιτική όσον αφορά πτήσεις αεροσκαφών αλλάζει, ώστε να συμπεριληφθούν και πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Κατά την Amazon, η θέαση drones στον ουρανό στο πρόσεχες μέλλων, θα είναι τόσο κοινή όσο το να βλέπουμε αυτοκίνητα courier.

Φυσικά η κίνηση αυτή δημιουργεί και μια σειρά από απορίες όπως τι θα γίνει αν δεν υπάρχει χώρος για προσγείωση ή αν το drone παρουσιάσει βλάβη. Μένουν όλες να απαντηθούν αλλά αν μένετε στις ΗΠΑ και δείτε κάτι περίεργο να ίπταται, μην απορήσετε. Μπορεί να είναι το νέο video game που παρήγγειλε ο γείτονας σας!

Να μια ακόμη λεπτομέρεια που δεν προέβλεψε η ταινία Back to the Future 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα