Assassin's Creed IV: Black Flag ship glitches

Πλοία-φαντάσματα στο Assassin's Creed 4!

Παρότι έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Assassin's Creed 4, τα glitches που αφορούν τον σχεδιασμό των πλοίων δεν λένε να τελειώσουν.

Με αφορμή την φωτογραφία με το αόρατο πλοίο που δημοσιεύσαμε στη Facebook Page μας, ο αναγνώστης mak93 μας ενημέρωσε μέσω του forum για το εξής πρόβλημα που αντιμετώπισε:

"Ημουν μεσα στο καραβι και την στιγμη που πάτησα το κουμπί για να αφήσω το πηδάλιο κι εκανα ενα

βημα, επεσα "μεσα"στο καραβι.μπορουσα να κινουμαι περιμετρικα οσο ειναι βασικα ηταν η επιφανια του καραβιου. Ο Edward δεν περτατουσε αλλα κολυμπουσε, οτι και να εκανα δεν μπορουσε να σκαρφαλωσει ουτε να βουτήξει απο κατω. Τελικα δεν μπορεσα να το ξεκολλήσω και απλα εκανα Load game" δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι το παιχνίδι δεν παρουσιάζει κάποιο άλλο θέμα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο forum, στην παρακάτω gallery. Όπως αντιλαμβάνεστε, πιθανόν αν όλοι οι reviewers ανά τον κόσμο έπαιζαν τα games κι έγραφαν review...έστω 15 ημέρες μετά, ίσως οι βαθμολογίες για ανάλογα blockbuster games να ήταν πολύ πιο χαμηλές.

Διαβάστε το review του Assassin's Creed IV: Black Flag από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα