Humble Indie Bundle 6

Τέσσερις νέες προσθήκες.

Από σήμερα η συλλογή Humble Indie Bundle 6 είναι πλουσιότερη κατά τέσσερις τίλους. Αρχικά είχαμε 7 games και συγκεκριμένα τα: Torchlight, Shatter, Rochard, Vessel, Space Pirates and Zombies και Dusttforce. Τώρα προστέθηκαν 4 ακόμη. Πρόκειται για τα Bit Trip

Runner, Gratuitous Space Battles, Jamestown και Wizorb, τα οποία ανεβάζουν τον αριθμό των games που περιέχει η συλλογή στα 11 και την συνολική πραγματική αξία της στα 135$ (104€).

Βέβαια, επειδή πρόκειται για Humble Bundle εσείς απλά δίνετε ως δωρεά όσα χρήματα θέλετε, ακόμα και 0.01€. Κάντε κλικ εδώ για αγορά.

Αν πληρώσετε τον μέσο όρο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 6.14$ (4.7€) τότε αποκτάτε το πλήρες πακέτο με όλα τα games. Όσοι από εσάς αγοράσατε ήδη το Humble Indie Bundle 6 πριν γίνουν οι τέσσερις τελευταίες προσθήκες δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς και οι τέσσερις βρίσκονται ήδη στην download page σας και περιμένουν να τις κατεβάσετε όποτε επιθυμείτε.

Watch YouTube video

Τα νέα games που προστέθηκαν είναι διαθέσιμα στα Steam και Ubuntu Software Center, δεν έχουν ψηφιακά δικαιώματα (DRM), περιέχουν soundtrack και τρέχουν τόσο σε Windows όσο και σε Mac και Linux. Το Humble Indie Bundle 6 θα είναι διαθέσιμο για μία ακόμα εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα η διάθεση του θα σταματήσει στις 02:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Οκτωβρίου. Τα κέρδη θα διατεθούν στα Child’s Play Charity και Electronic Frontier Foundation.

Keywords
Τυχαία Θέματα