PlayStation Store: 26/09/2012

FIFA 13 και demos των NBA 2K13 και Silent Hill: Book of Memories.

Ο φετινός Σεπτέμβριος είμαστε σίγουροι πως δεν έχει αφήσει κανέναν gamer παραπονεμένο, καθώς κατακλυστήκαμε από πολλές νέες και παράλληλα αξιόλογες κυκλοφορίες για όλα τα γούστα. Το εβδομαδιαίο update του PlayStation Store

είναι για ακόμη μια φορά γεγονός και αυτή την εβδομάδα μας προσφέρει μια τεράστια γκάμα από demos, DLC και νέα games για όλα τα formats.

Την Παρασκευή φτάνει στα ράφια των καταστημάτων και στα “ψηφιακά” ράφια του PSN το FIFA 13 για PS3, PS Vita και PSP. Ο ανταγωνισμός φέτος με το Pro Evolution Soccer 2013 αναμένεται να φτάσει στα ύψη, καθώς και οι δυο τίτλοι παρουσιάζονται βελτιωμένοι σε σχέση με τους προκατόχους του. O μαγικός κόσμος του NBA θα λάμψει ξανά φέτος μέσα από το NBA 2K13, το οποίο εξακολουθεί να παίζει χωρίς αντίπαλο, αφού η σειρά NBA Live της Electronic Arts...βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας και ζεσταίνει τον πάγκο.

Θα περάσουμε τώρα σ' έναν τίτλο που κυκλοφόρησε τον Μάιο και στην κυριολεξία πέρασε...κάτω από την μύτη μας, αν και γι' αυτό φταίει το γεγονός ότι έπεσε πάνω στο λανσάρισμα του Diablo III. Το Starhawk συνδυάζει Third-Person Shooter και Vehicle Combat (αφού πιλοτάρετε ένα mech που μπορεί μάλιστα να μεταμορφωθεί και σε διαστημόπλοιο) στοιχεία προσφέροντας εκρηκτική δράση. H Sony αποφάσισε τελικά ν' ασχοληθεί – έστω και καθυστερημένα- με το promotion του και κυκλοφόρησε σήμερα μπόλικα DLC και το demo του.

H Konami έχει ετοιμάσει πλούσιο περιεχόμενο για τους κατόχους του PlayStation Vita, ενώ παράλληλα ύστερα από καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων διέθεσε -επιτέλους- το HD remake του Metal Gear Solid: Peace Walker. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας στις 30/9 θα κυκλοφορήσει το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς Survival Horror σειράς Silent Hill. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι κατεβάζοντας το demo που διατίθεται από σήμερα στο PSN. Επιπλέον, αύριο κυκλοφορεί το remake του εξαιρετικοί Little King's Story, το οποίο αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα JRPG του Wii.

H Square Enix σας δίνει μια καλή δικαιολογία για να “ξεθάψετε” το PSP σας, καθώς με μια μικρή καθυστερεί διατίθεται και από τα μέρη μας το Final Fantasy III. Το τρίτο μέρος της JRPG σειράς είχε κυκλοφορήσει πριν από αρκετά χρόνια στο Nintendo DS και απέσπασε αρκετά καλές κριτικές. Εν τω μεταξύ, η THQ προσφέρει σήμερα τo Argul's Tomb DLC και το Death Rides Pack για το Darksiders II.

Δείτε αναλυτικά όλα τα σημερινά updates στο PlayStation Store:

Προσφορές PlayStation Plus:
Tokyo Jungle – 20% έκπτωση έως τις 10/10 και δωρεάν το Animal Character DLC έως τις 3/10
Starhawk Campaign Mode – Δωρεάν
Super Stardust Portable (PSP) – Δωρεάν

PS3 Games
Assassin's Creed II: Game of the Year Edition: €19.99
F1 2012: €59.99
FIFA 13: €69.99 (Διαθέσιμο στις 28/9) (10GB)
inFAMOUS Collection: €34.99 (25.6GB)
Metal Gear Solid: Peace Walker – HD Edition: €14.99 (3795MB)
Mirror's Edge: €19.9

Keywords
Τυχαία Θέματα