Hearthstone: H Blizzard banάρει χιλιάδες bot accounts

Μέχρι το 2015.

Η Blizzard επιβεβαίωσε ότι έκανε προσωρινά ban χιλιάδες Hearthstone accounts, τα οποία αποδείχθηκε ότι είχαν χρησιμοποιηθεί από bots.

Σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία αρκετοί χρήστες χρησιμοποίησαν botting προγράμματα για να κερδίσουν in-game gold από τα quests χωρίς να παίζουν στην πραγματικότητα τα συγκεκριμένα matches. Κάποιοι άλλοι χρήστες κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τους gold ήρωες, κάτι που απαιτεί 500

νίκες στα ranked matches ή ακόμη και να φθάσουν στο πολυπόθητο Legendary rank, χωρίς να έχουν παίξει καν στην πραγματικότητα.

Εάν επιθυμείτε να δείτε πως λειτουργούν αυτά τα accounts στην πράξη δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε ο Trump (ένας από τους καλύτερους παίκτες και deckbuilders του Hearthstone) στις αρχές του μήνα στο YouTube.

http://www.youtube.com/watch?v=tav_ttqyv9Q

Η Blizzard δήλωσε χαρακτηριστικά στο επίσημο site της: "Πρόσφατα κάναμε ban χιλιάδες Hearthstone accounts επειδή αποδείχθηκε ότι χρησιμοποιούσαν third-party software για να αυτοματοποιήσουν το gameplay. Τα accounts αυτά θα παραμείνουν κλειδωμένα μέχρι το 2015, καθώς στόχος μας είναι το fair play να αποτελέσει τον πυρήνα του Hearthstone. Κατόπιν αυτού δεν πρόκειται να ανεχθούμε καμία μορφή cheating ή botting."

Διαβάστε το review του Hearthstone: Heroes of Warcraft από την Χριστιάνα Θάνου και δείτε πως θα βελτιώσετε τα decks σας χρησιμοποιώντας τις καλύτερες κάρτες του Curse of Naxxramas.

Keywords
Τυχαία Θέματα