Sunset Overdrive

H Insomniac Games επιστρέφει στις επιτυχίες.

H Insomniac Games από τα γεννοφάσκια της καθιερώθηκε στην συνείδηση μας ως ένας "PlayStation" developer, αφού καλώς ή κακώς όλες σχεδόν οι δημιουργίες της κυκλοφόρησαν στις κονσόλες της Sony. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν η αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης εργάστηκε στις σειρές Spyro, Ratchet & Clank

και Resistance. H πρώτη multiplatform κυκλοφορία της Insomniac Games ήταν το Fuse, ένα αδιάφορο Third-Person Shooter που παρά τις όποιες εύστοχες ιδέες του ξεχάστηκε πολύ σύντομα. Μερικά χρόνια νωρίτερα την ίδια τύχη είχε και το Resistance 3, οπότε ήταν φανερό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο στρατόπεδο της έμπειρης προγραμματιστικής εταιρείας.

Μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα, δύο στελέχη της εταιρείας, ο Drew Murray και o Marcus Smith, αποφάσισαν να στρωθούν στην δουλειά και να σκεφτούν κάτι πραγματικά πρωτότυπο, μία δημιουργία με ξεχωριστή ταυτότητα, αυτό δηλαδή που έλειπε από από τις τελευταίες κυκλοφορίες της Insomniac Games. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Sunset Overdrive, ένα νέο open world Action-Adventure που έρχεται για να σπάσει τα στεγανά και την μονοτονία που μαστίζει το συγκεκριμένο genre την τελευταία πενταετία. Το γεγονός αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας τρέιλερ που είδαμε στην press conference της Microsoft στην περυσινή Ε3, αλλά και από την εντυπωσιακή παρουσία του στην φετινή έκθεση.


Το Sunset Overdrive λοιπόν αναμένεται να φτάσει πολύ σύντομα στα ράφια των καταστημάτων και όπως θα δείτε και παρακάτω, αποτελεί ένα ακόμη αξιόλογο exclusive για το Xbox One. Για να είμαστε ειλικρινείς πάντως είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να το δούμε και στα PC, όπως συνέβη με τα Dead Rising 3 και Ryse: Son of Rome. Ας μην μακρηγορούμε περαιτέρω όμως καθώς η Sunset City έχει κατακλυστεί από μεταλλαγμένους και μόνο ένας άνθρωπος είναι αρκετά θαρραλέος, για να τα βάλει μαζί τους. Ποιος είναι αυτός; Μα εσείς φυσικά!

Τα ενεργειακά ποτά βλάπτουν σοβαρά την υγεία
Το παραπάνω σλόγκαν το έχουμε ακούσει πολλές φορές στην πραγματική ζωή, αλλά δεν το έχουμε λάβει και πολύ υπόψη μας. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τους κατοίκους της Sunset City (η πόλη στην οποία λαμβάνει χώρα το Sunset Overdrive), αλλά στην προκειμένη περίπτωση οι συνέπειες ήταν καταστροφικές. Για όλα αυτά φταίει η FizzCO μία αδίστακτη πολυεθνική εταιρεία, που αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά ένα νέο ενεργειακό ποτό ονόματι Overcharge χωρίς να προβεί στις απαραίτητες εργαστηριακές δοκιμές. Το αποτέλεσμα είναι ότι όποιος πίνει το ποτό αυτό μεταλλάσσεται σε ένα αποκρουστικό πορτοκαλί πλάσμα.

https://www.youtube.com/watch?v=W5ddpEO1CK4


Φυσικά σαν κάθε "καλή" πολυεθνική που σέβεται μόνο τον εαυτό της και την τσέπη της, η FizzCO αποφασίζει να διορθώσει το λάθος της κάνοντας ένα ακόμη μεγαλύτερο. Κοινώς αποκρύπτει το σκηνικό αυτό από τον υπόλοιπο κόσμο και επιβάλλει στρατιωτική καραντίνα στην Sunset City. Μέσα σε αυτό το post-apocalyptic σκηνικό, η πόλη χρειάζεται έναν ήρωα. Τον ρόλο αυτόν καλείται να τον αναλάβει ένας πρώην υπάλληλος της εταιρείας, ο οποίος μετά βίας καταφέρνει να διαφύγει από τους μεταλλαγμένους, όταν ξεσπά το όλο σκηνικό. Σκοπός σας λοιπόν είναι να σπάσετε το μπλόκο της FizzCΟ και να βρείτε έναν τρόπο να διαφύγετε από την πόλη.

Από σεναριακής πλευράς το Sunset Overdrive δεν ξεφεύγει ιδιαίτερα από τα τετριμμένα, παρόλα αυτά ο τρόπος με τον οποίο αποδίδεται εδώ η post-apocalyptic Sunset City διαφέρει σημαντικά σε σχέση με δημιουργίες ανάλογου ύφους. Κοινώς το περιβάλλον παραμένει ζωηρό, ο ουρανός είναι πάντα γαλανός και οι ελάχιστοι επιζήσαντες της πόλης όχι μόνο δεν το έχουν βάλει κάτω, αλλά αντίθετα διατηρούν το χιούμορ και την αισιοδοξία τους. Η χιουμοριστική διάθεση του Sunset Overdrive γίνεται προφανής από τα πρώτα λεπτά, ενδεικτικά μάλιστα να αναφέρουμε ότι το πρώτο όπλο που πιάνετε στα χέρια σας μοιάζει με αντρικό πέος!


Υπό άλλες προϋποθέσεις το τετριμμένο σενάριο δύσκολα θα κρατούσε το ενδιαφέρον σας αμείωτο, παρόλα αυτά το Sunset Overdrive θα καταφέρει να σας κρατήσει καθηλωμένους χάρις το ανατρεπτικό χιούμορ του που σε σημεία πραγματικά σπάει κόκαλα. Κοινώς έχουμε να κάνουμε με μία δημιουργία που δεν παίρνει ποτέ τον εαυτό της στα σοβαρά και αυτό εν τέλει είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της. Από την δική μας πλευρά πάντως είχαμε να διασκεδάσουμε τόσο με κάποιο video game από τον Μάρτιο όταν και είχε κυκλοφορήσει το South Park: The Stick of Truth.

Για κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη
Πριν αναφερθούμε περισσότερα στα περί του gameplay και του συστήματος μάχης, αξίζει να προσθέσουμε ότι στο Sunset Overdrive έχετε πλήρη ελευθερία στην δημιουργία του χαρακτήρα σας. Οι επιλογές που έχετε στην διάθεσή σας είναι φυσικά καθαρά στιλιστικές, παρόλα αυτά παρέχονται σε μία εξαιρετικά μεγάλη πληθώρα που θα την ζήλευε ακόμη και ένα σύγχρονο MMORPG.

Κατόπιν αυτού μπορείτε να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά και την εξωτερική εμφάνιση του ήρωά σας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Να σημειωθεί ότι στο Sunset Overdrive δεν υπάρχουν pre-rendered cutscenes οπότε ανά πάσα στιγμή ο κεντρικός πρωταγωνιστής φοράει τα ρούχα που εσείς έχετε επιλέξει. Συν τις άλλοις έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε όσες φορές επιθυμείτε την εξωτερική σας εμφάνιση στον σχετικό vendor, αλλά και να αγοράσετε επίσης δεκάδες διαφορετικές ενδυμασίες. Μάλιστα κάποιες εξ' αυτών τις αποκτάτε δωρεάν ολοκληρώνοντας συγκεκριμένα main/side quests.

Ξεχάστε όσα ξέρατε για το parkour
Στην σύγχρονη βιομηχανία των video games είναι γεγονός ότι οι ήρωες των openworld Action-Adventures επιδίδονται σε διάφορες περίτεχνες ενέργειες για να μετακινηθούν στον κόσμο. Το ίδιο συμβαίνει και στο Sunset Overdrive, παρόλα αυτά και εδώ συναντάμε έναν τεράστιο βαθμό πρωτοτυπίας. Ο ήρωάς σας μπορεί να κινηθεί στο περιβάλλον με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους και όπως είναι φυσικό θα χρειαστεί να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για να εξοικειωθείτε με το -ευτυχώς ακριβέστατο- μοντέλο χειρισμού. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μπορείτε να χοροπηδήσετε πάνω σε αμάξια, θάμνους ή ομπρέλες, να κινηθείτε πάνω σε μεταλλικά κιγκλιδώματα (το λεγόμενο grind) ή στα καλώδια παροχής ρεύματος, να σκαρφαλώσετε τοίχους, να εκτοξευτείτε στο αέρα ή ακόμη και να περπατήσετε πάνω στο νερό σαν τον Χριστό!


Εν τω μεταξύ, το parkour δεν είναι απλά ένα μέσο για να ταξιδέψετε γρήγορα και μα ακρίβεια από το ένα σημείο του χάρτη σε κάποιο άλλο, αλλά παίζει και έναν σημαντικό ρόλο στο σύστημα μάχης του Sunset Overdrive. Κάθε φορά που χοροπηδάτε ή κάνετε grind κερδίζετε style points τα οποία ενεργοποιούν σταδιακά τον μετρητή Overdrive που βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης σας. Όταν ο μετρητής φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ενεργοποιούνται τα διάφορα amps με τα οποία έχετε εξοπλίσει τον χαρακτήρα σας. Για παράδειγμα στο level 3 αρχίζουν να σκάνε κεραυνοί από το πουθενά σκοτώνοντας δεκάδες μεταλλαγμένους.

Μακράν το πιο διασκεδαστικό open world Action-Adventure τον τελευταίων ετών!


Βέβαια style points κερδίζετε και από την επιτυχημένη εξολόθρευση των αντιπάλων σας. Κοινώς όσο μεγαλύτερα combos κάνετε, τόσο πιο γρήγορα αυξάνει το Overdrive και κατ' επέκταση ενεργοποιούνται περισσότερα από τα amps σας. Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικά πρωτότυπο σύστημα μάχης που σας ωθεί να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας για να προκαλέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο damage. Να προσθέσουμε εδώ ότι ο βαθμός πρόκλησης είναι αρκετά υψηλός, καθώς η health bar σας εξανεμίζεται σε χρόνο dt αν δεν είστε προσεκτικοί. Παρόλα αυτά, το Sunset Overdrive δεν έχει ως στόχο να σας τιμωρήσει για τα λάθη σας, καθώς κάθε φορά που πεθαίνετε, κάνετε respawn στο κοντινότερο checkpoint και το μόνο penalty που σας επιβάλλετε είναι ότι ο Overdrive μετρητής σας επανέρχεται στο level 1.


Τέτοιο οπλοστάσιο θα το ζήλευε και ο Terminator
Προηγουμένως αναφερθήκαμε στο πρώτο όπλο που πιάνετε στα χέρια σας, αλλά η αλήθεια είναι ότι κατά την διάρκεια της περιπέτειάς σας θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αρκετά ακόμη όπλα. Τα τελευταία πάντως διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους και για την φαντασία στον σχεδιασμό τους. Πέρα λοιπόν από την καραμπίνα σε σχήμα αντρικού πέους, θα εξοπλιστείτε με έναν εκτοξευτή δίσκων βινυλίου (!), αλλά και με μία συσκευή που πετάει αρκουδάκια παγιδευμένα με εκρηκτικά. Συνολικά υπάρχουν περίπου 20 όπλα, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείτε να κάνετε equip οχτώ εξ 'αυτών. Η μετάβαση από το ένα όπλο στο άλλο γίνεται απρόσκοπτα μέσω ενός radial wheel στα πρότυπα της σειράς Mass Effect.

Βέβαια για να σφαγιάσετε με επιτυχία τους αντιπάλους σας θα πρέπει να εξοπλιστείτε και με τα κατάλληλα amps και overdrives. Τα τελευταία αποτελούν μιας μορφής perks τα οποία βελτιώνουν τις ιδιότητες του χαρακτήρα σας. Για παράδειγμα, συγκεκριμένα overdrives αυξάνουν τον αριθμό των πυρομαχικών σας, ενώ κάποια άλλα μειώνουν την ζημιά που δέχεστε από συγκεκριμένους τύπους εχθρών. Να σημειωθεί ότι ανάλογα με τις δραστηριότητες στον κόσμο του παιχνιδιού ξεκλειδώνετε σταδιακά badges, τα οποία σας επιτρέπουν να ανεβάσετε σταδιακά το level των overdrives σας και να αυξήσετε τα bonuses που σας προσφέρουν.


Οι μηχανισμοί πάντως που σχετίζονται με την βελτίωση των amps σας δεν έχουν υλοποιηθεί σωστά. Στην προκειμένη περίπτωση για να αυξήσετε το level του ενός amp σας θα πρέπει να συλλέξετε συγκεκριμένα collectables. Ουσιαστικά μιλάμε για 600 collectables και όπως είναι φυσικό θα χρειαστεί να αφιερώσετε δεκάδες ώρες για την συλλογή του. Εάν το gameplay δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό το γεγονός αυτό θα αποτελούσε ένα σημαντικό μειονέκτημα, παρόλα αυτά εν τέλει ο "καταναγκαστικός" αυτός μηχανισμός δεν αμαυρώνει την θετικότατη τελική εικόνα. Να προσθέσουμε επίσης ότι καθένα από τα όπλα σας ανεβαίνει και αυτό σταδιακά level κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Επίσης κάθε όπλο είναι αποτελεσματικό σε συγκεκριμένο τύπο εχθρών.

Πέρα από λοιπόν από τους OD (οι μεταλλαγμένοι του Sunset Overdrive) θα αντιμετωπίσετε ανθρώπινα κακοποιά στοιχεία που εκμεταλλεύονται την αναρχία που επικρατεί για να lootάρουν την πόλη, αλλά και τα drone robots της FizzCO. Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι οι εχθροί σας έρχονται σε δεκάδες παραλλαγές για παράδειγμα έχουμε μεταλλαγμένους που “φτύνουν” τοξικά υγρά, άλλους που εκρήγνυνται, αλλά και αρκετά mini bosses που εκτοξεύουν αμάξια προς το μέρος σας ή κάνουν spawn δεκάδες άλλους mutants. Ιδιαιτέρως ευφάνταστα είναι και τα boss fights, αν και δεν σας δώσουμε περαιτέρω στοιχεία για να μην κάνουμε spoilers.


Side quests, challenges και collectables
Πέρα από τα βασικά quests, τα οποία θα σας απασχολήσουν για 20 τουλάχιστον ώρες, το Sunset Overdrive περιλαμβάνει μια πληθώρα προαιρετικών δραστηριοτήτων. Σε πρώτη φάση έχουμε δεκάδες side quests, τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Φυσικά τα τυπικά fetch quests δεν λείπουν, εντούτοις οι περισσότερες προαιρετικές αποστολές εμβαθύνουν στο σενάριο και περιλαμβάνουν αρκετές σπαρταριστές ατάκες τις οποίες θα είναι κρίμα να χάσετε. Αρκετοί μάλιστα από τους πιο χιουμοριστικούς διαλόγους βρίσκονται στα side quests, οπότε από την πλευρά σας προτείνουμε να τα ολοκληρώσετε. Εν τω μεταξύ, κάποια side quests είναι της μορφής tower defence και σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε διάφορες παγίδες για να προστατεύεστε διάφορα στρατηγικά σημεία.

Τα challenges πάντως δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από ότι έχουμε συναντήσει σε ανάλογα Action-Adventures. Κοινώς μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο θα πρέπει να ολοκληρώσετε διάφορες δραστηριότητες όπως να μετακινηθείτε με ακρίβεια και με ταχύτητα από ένα σημείο του χάρτη σε κάποιο άλλο, να συλλέξετε πόντους σκοτώνοντας με “στυλ” τους εχθρούς σας κ.ο.κ. Φυσικά ανάλογα με τις επιδόσεις σας βαθμολογείστε με το ανάλογο μετάλλιο (bronze, silver και gold), ενώ το σκορ σας δημοσιεύεται στα σχετικά leaderboards. Στο κομμάτι των collectables τώρα πέρα από τα 600 που αναφέραμε πριν, τα οποία ως ένα βαθμό καλείστε να συλλέξετε για να κάνετε upgrade τα amps σας, συναντάμε άλλα 100 περίπου των οποίων η συλλογή είναι καθαρά προαιρετική.

Είναι γεγονός πάντως ότι για να επιτύχετε το 100% completion, κοινώς να βρείτε όλα τα collectables και να ολοκληρώσετε όλα τα challenges με το χρυσό μετάλλιο θα χρειασθείτε γύρω στις 50-60 ώρες. Συν τις άλλοις, το Sunset Overdrive διαθέτει και co-op, αν και με το συγκεκριμένο δεν είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε, καθώς για την ώρα στους servers του παιχνιδιού υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες που στην πλειοψηφία τους είναι reviewers και streamers.

http://www.youtube.com/watch?v=WbwM0y-qhEM


Τεχνικός τομέας
Το Sunset Overdrive χρησιμοποιεί μία in-house engine της Insomniac Games και το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει πλήρως τους δημιουργούς του. Καταρχήν, όλη σας η περιπέτεια εκτυλίσσεται σε έναν τεράστιο open world, στον οποίο δεν υπάρχουν loading times, ενώ το draw distance έχει τεράστιο βάθος. Με δεδομένο επίσης ότι κατά κύριο λόγο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε δεκάδες εχθρούς ταυτόχρονα το σταθερό frame rate είναι ένα σημαντικό επίτευγμα, πόσο μάλλον όταν η οθόνη πλημμυρίζει από δεκάδες εκρήξεις και εντυπωσιακά particle effects. Το όλο αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο πάντως, αν είχαμε την πολυπόθητη 1080p native ανάλυση (το Sunset Overdrive τρέχει στα 900p), αλλά κάτι τέτοιο αναμένονταν προκαλούσε πτώσεις του frame rate.

Στο ηχητικό κομμάτι το sountrack αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από ενδιαφέρουσες punk/rock συνθέσεις. Φυσικά εδώ υπεισέρχεται και το προσωπικό γούστο του καθενός, αν και είναι αλήθεια ότι τα συγκεκριμένα μουσικά themes ταιριάζουν απόλυτα με το ανέμελο και το χαβαλεδιάρικο ύφος του Sunset Overdrive. To μοναδικό μας παράπονο είναι ότι υπάρχει μικρή ποικιλία στις συνθέσεις και εν τέλει μετά από 15-20 ώρες καταντά βαρετό να ακούτε το ίδιο track. Στον αντίποδα το voice acting είναι πραγματικά εξαιρετικό, καθώς οι ηθοποιοί δίνουν πραγματικά τον καλύτερο εαυτό τους στην απόδοση των ρόλων του.


Η βιομηχανία των video games χρειάζεται νέες ιδέες
Εάν ρίξουμε μια ματιά στα πρόσφατα open world Action-Adventures είναι πασιφανές ότι στο συγκεκριμένο genre έχει επέλθει πλέον κορεσμός. Το μεγαλύτερο ατού του Sunset Overdrive είναι ότι δεν προσπαθεί να αντιγράψει κανέναν, αλλά αντίθετα διαμορφώνει την δική του προσωπική ταυτότητα και καταφέρνει με αυτό τον τρόπο να κερδίσει τις εντυπώσεις. Φυσικά τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν η Insomniac Games δεν είχε εργαστεί με τόσο μεράκι σε αυτό τον τίτλο. Το γεγονός μάλιστα ότι τα στελέχη της εργάστηκαν για περίπου τρία χρόνια στην ανάπτυξη του, δείχνει ότι εξ' αρχής είχαν ένα συγκεκριμένο όραμα.

Κλείνοντας, να προσθέσουμε ότι κατά την ταπεινή μας άποψη εάν η Ubisoft δεν μας παρουσιάσει κάτι καλύτερο με το Assassin's Creed Unity, το Sunset Overdrive δίκαια θα ανακηρυχθεί ως ο απόλυτος βασιλιάς στο συγκεκριμένο genre για φέτος. Οι όποιες συγκρίσεις μάλιστα με το ιδίου ύφους Infamous: Second Son της Sucker Punch Production απλά εκθέτουν ακόμη περισσότερο τις αδυναμίες του τελευταίου.

Θετικά:
- Ανατρεπτικό χιούμορ και χαβαλεδιάρικη διάθεση
- Πρωτότυπο και εθιστικό gameplay
- Μεγάλη διάρκεια
- Άρτιο τεχνικά
- Ερμηνείες και ατάκες που σπάνε κόκαλα

Αρνητικά:
- Καταναγκαστική συλλογή των collectables για τα upgrades
- Χαμηλή πρόκληση
- Επαναλαμβανόμενα μουσικά θέματα

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 8.5
Gameplay: 9
Αντοχή: 8
Γενικά: 8.4

Μία από τις καλύτερες δημιουργίες της χρονιάς ανεξαρτήτως genre.

Παντελής Δασκαλέλος

Keywords
xbox one, south park, assassins creed, games, playstation, sony, εταιρεία, murray, smith, world, συγκεκριμένο, press, microsoft, exclusive, xbox, son, rome, city, θαρραλέος, https, youtube, video, game, stick, mmorpg, εμφάνιση, parkour, style, health, terminator, απρόσκοπτα, wheel, effect, amp, mini, boss, defence, upgrade, http, engine, times, draw, frame, themes, track, voice, ubisoft, unity, infamous, www.youtube.com, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, 600 δις, δουλεια, δωρεαν, ηθοποιοι, ηχος, ρουχα, σλογκαν, τυχη, υγεια, ωρα, boss, games, game, microsoft, mmorpg, sony, south park, times, ubisoft, youtube, αγορα, αισιοδοξια, αξιζει, αμαξια, αναρχια, ανθρωπος, απλα, απρόσκοπτα, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γινεται, δεδομενο, δυνατοτητα, δειτε, δικη, δειχνει, ευκαιρια, υπαρχει, εκθεση, εκρηκτικα, ελευθερια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, εχθροι, ζημια, ζωη, ιδεες, ιδια, ιδιο, ηρωες, υφος, θαρραλέος, θετικο, υγρα, εικονα, κιγκλιδωματα, κλιμα, λαθη, λαθος, λογια, λογο, ματια, μπλοκο, μπορειτε, νερο, παντα, οθονη, ουρανος, ομπρελες, οραμα, ουσιαστικα, περιβαλλον, πηγαινε, ποτα, ραφια, ρολο, σειρες, σεναριο, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συντομα, συγχρονο, ταυτοτητα, τρειλερ, τρια, φαντασια, φυσικα, φυσικο, φταιει, φορα, χιουμορ, ωρες, amp, αρκουδακια, health, city, defence, draw, adventure, effect, ειλικρινεις, engine, exclusive, frame, house, ηρωας, style, χωρα, ιδιαιτερα, infamous, κομματι, μια ματια, mini, μοιαζει, murray, son, ποτο, press, parkour, rome, smith, themes, track, wheel, upgrade, θεματα, unity, world, χερια, voice, stick
Τυχαία Θέματα