Battlefield 5

Έρχεται το 2016;

Πριν ακόμη κυκλοφορήσει το Battlefield: Hardline, ο Stern Agee, αναλυτής της βιομηχανίας των games, δήλωσε πως έχει πληροφορίες στα χέρια του βάση των οποίων το Battlefield 5 βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη απ' την EA Games, με περίοδο κυκλοφορίας που μετατέθηκε για το 2016, λόγω της καθυστέρησης του Hardline.

Πέρα από

το Hardline που θα έρθει επίσης το 2015, η EA ετοιμάζει και το Star Wars: Battlefront, επίσης εντός του επόμενου έτους. Συνεπώς θέλει ένα ακόμη δυνατό video game για την μεθεπόμενη χρονιά. Τέλος, θέλει επιπλέον χρόνο δουλειάς για το Battlefield 5, ώστε να μην έχει τα προβλήματα του λανσαρίσματος του Battlefield 4.

Τα Battlefield είχαν κύκλο ανάπτυξης τα δύο χρόνια. Εφόσον η Visceral και η EA DICE στη Σουηδία δουλεύουν για το Battlefield Hardline, ίσως η EA DICE του Λος Άντζελες να κρύβεται πίσω απ' το Battlefield 5. Στα format τα PC, PS4 και Xbox One πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.

Διαβάστε το Preview του Battlefield Hardline από τον Γρηγόρη Βούλγαρη. Για εκτενή συζήτηση, παρασκήνια και προβλέψεις για το Battlefield 5 συζητήστε τα πάντα σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα