GameWorld v3.01

Οι πρώτες αλλαγές και διορθώσεις μετά το upgrade της Τετάρτης!

To GameWorld v3 beta αρχίζει και κάνει τα πρώτα του βήματα. Λέμε "beta" γιατί για να είμαστε ειλικρινείς τα bugs είναι πάρα πολλά και θεωρούμε ότι είστε παραπάνω από επιεικείς μαζί μας.

Σε σύγκριση με το παλιό GameWorld έχουμε όπως μπορείτε να δείτε ριζικές αλλαγές. Στην ταχύτητα του browsing, στην ταχύτητα που ανεβάζουμε ειδήσεις και κυρίως στο Community

που κάνει το GameWorld ένα πραγματικό social gaming community, μια μοναδική καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα.

Η αναβάθμιση του GameWorld σε έκδοση Joomla 2.5 μας ανάγκασε να χρησιμοποιήσουμε ένα νέο template, το οποίο θα πρέπει να προσαρμόσουμε στις ανάγκες του site. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η εμφάνιση που βλέπετε αυτή τη στιγμή δεν θα παραμείνει για πολύ. Θα φροντίσουμε δηλαδή να επαναφέρουμε τα fonts και την διάταξη των boxes όπως την είχατε συνηθίσει στο παλιό site. Το συνεχόμενο λευκό που ακολουθούν ως πρότυπο πολλά ξένα sites είναι ενοχλητικό και κουράζει, επομένως κάντε υπομονή και το GameWorld θα είναι όπως το είχατε συνηθίσει.

Το Community σε πρώτη φάση έχει αρκετά bugs, τα οποία ωστόσο δεν το εμποδίζουν να κάνει την δουλειά του. Έχουν ήδη αρχίσει τα πρώτα Add σε Friends, η δημιουργία των Groups και οι προσθήκες των πρώτων φωτογραφιών και βίντεο στα προφίλ σας. Μέχρι τώρα έχουμε πλήρη επίγνωση των bugs και θα τα λύσουμε τις προσεχείς ημέρες, θέτοντας βασικές προτεραιότητες. Το Add Friend για παράδειγμα λειτουργεί παρότι το παράθυρο δεν κλείνει, ενώ οι κενές ειδοποιήσεις που λαμβάνετε θα διορθωθούν. Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες για τις οποίες οι developers του GameWorld εργαζόμαστε πυρετωδώς. Όποια bugs παρατηρείτε μπορείτε πάντοτε να τα αναφέρετε στο topic του forum όπου τηρείται σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τα θέματα που προκύπτουν.

Προς το παρόν ακολουθούν τα μέχρι τώρα patch notes της τρίτης έκδοσης του site.

GameWorld v3

Βασικές αλλαγές
- Αναβάθμιση του site σε έκδοση Joomla 2.5: Με ανανεωμένη εμφάνιση της κεντρικής σελίδας.
- Ταχύτερο browsing στο site.
- Community: Όλα τα προφίλ σας έχουν αναβαθμιστεί σε social profiles.Μπορείτε να κάνετε Add Friend, έχετε το δικό σας Wall, ανεβάζετε φωτογραφίες ή βίντεο και πλέον κάνετε join σε Groups και Events. Όπως στο Facebook!
- Slideshow: Πλήρως αναβαθμισμένο και λειτουργικό slideshow που θα εμφανίζει μία λίστα με περισσότερες από πέντε ειδήσεις.

GameWorld v3.0.1

Fixes
- Διορθώσεις σε παλιά άρθρα που δεν εμφανίζονταν
- Διόρθωση ενός bug στο timezone
- Διόρθωση στην αναζήτηση του site που πλέον λειτουργεί κανονικά
- Διόρθωση στην εμφάνιση σωστών βαθμολογιών στα τελευταία reviews
- Διόρθωση του χαρακτήρα “ς” που δεν εμφανιζόταν στα άρθρα
- Εμφάνιση του ονοματεπώνυμου στους συντάκτες
- Επαναφορά του πάνω αριστερά μενού
- Μικρές διορθώσεις στα fonts των μενού
- Ο σχολιασμός άρθρων λειτουργεί κανονικά για όλους τους χρήστες
- Σύνδεση όλων των reviews μ

Keywords
Τυχαία Θέματα