Football Manager 2013: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται στις 2 Νοεμβρίου. Beta πρόσβαση για όσους κάνουν pre-order.

H Sega ανακοίνωσε ότι το Football Manager 2013 θα είναι διαθέσιμο στις 2 Νοεμβρίου.

Φέτος για πρώτη φορά θα ακολουθηθεί μια τακτική προπαραγγελιών. Όσοι κάνετε pre-order το FM 2013 θα αποκτήσετε πρόσβαση στη beta έκδοση που θα λανσαριστεί περίπου δύο εβδομάδες πριν. Αν το "περίπου" μεταφραστεί ως "ακριβώς" δύο εβδομάδες πριν, τότε θα μπορέσετε να παίξετε από τις 19 Οκτωβρίου.

Τα pre-orders γίνονται είτε online

από το FootballManager.com, είτε μέσω καταστημάτων. Στην πρώτη περίπτωση θα λάβετε τον κωδικό με email και στη δεύτερη θα σας δοθεί από νωρίς το κουτί Football Manager 2013 με τον κωδικό της beta. Ο Miles Jacobson δήλωσε ότι η beta ήταν απαίτηση των οπαδών του παιχνιδιού. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της beta θα περιλαμβάνεται κανονικά όχι μόνο το γνωστό Career Mode, αλλά και το νέο Classic mode (σύντομη καριέρα στο FM χωρίς πολλές ειδήσεις) και τα Challenges. Για περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού κάντε κλικ εδώ.

Watch YouTube video

Η beta έκδοση θα απενεργοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Για να συνεχίσετε την καριέρα σας ως manager θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το κανονικό παιχνίδι. Τα save game σας δεν θα χαθούν.

Το Football Manager 2013 θα κυκλοφορήσει για PC και Mac στις 2 Νοεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μπορείτε να δείτε στα αναλυτικό άρθρο της στήλης "Στον Πάγκο".

Keywords
Τυχαία Θέματα