Evolve

Έρχεται το φθινόπωρο του 2014 για PC, PS4 και Xbox One. Δείτε το νέο gameplay βίντεο. [UPDATE 3]

Η Turtle Rock Studios, δημιουργός του First-Person Shooter Left 4 Dead με τα αγαπημένα μας ψυχωτικά zombies, ανακοίνωσε

στην CES 2014 το Evolve.

Πρόκειται για ένα FPS που θα διεξάγεται σε έναν κόσμο επιστημονικής φαντασίας, όπου η ανθρωπότητα θα μάχεται ενάντια σε εξωγήινους. Στο Hunt mode, πέντε παίκτες, τέσσερις στρατιώτες και ένα τέρας, θα παλεόυν ενάντια σε εξωγήινους σε ένα είδος survival mode, μετά τον κάθε γύρο του οποίου το τέρας που βρίσκεται στην ομάδα σας θα αναβαθμίζεται σε μέγεθος και δύναμη.

Αρχικά το παιχνίδι προοριζόταν για publishing από την THQ. Όταν τον Δεκέμβριο του 2012 η τελευταία κήρυξε πτώχευση, η 2K Games εξαγόρασε το Evolve και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2013 για 10.8 εκατομμύρια δολάρια. Ο συνιδριτής της Turtle Rock, Phil Robb, είπε ότι η εταιρεία του είχε μια ιδιαίτερα θετική θέση μετά τις διαπραγματεύσεις, παρότι απέτυχε στο να εξαγοράσει την ονομασία και ουσιαστικά να ανεξαρτητοποιηθεί.

Το Evolve θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για PC, PS4 και Xbox One. Όπως αντιλαμβάνεστε, το development περνάει αργά αλλά σταδιακά στις κονσόλες νέας γενιάς.

[UPDATE: 15/1/2014] Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της εταιρείας ανάπτυξης Turtle Rock Studios και της 2K, το Evolve θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους για PC, PS4 και Xbox One.

Εάν κάνετε pre-order τον εν λόγω τίτλο από συγκεκριμένους retailers, θα αποκτήσετε δωρεάν το Monster Expansion Pack. Το συγκεκριμένο έξτρα περιεχόμενο θα περιλαμβάνει το skin Savage Goliath κατά το release του παιχνιδιού, ενώ στην συνέχεια θα προστεθεί ένας επιπλέον τερατόμορφος χαρακτήρας.

[UPDATE 24/4/2014] Η 2K Games έδωσε στην δημοσιότητα ένα καινούργιο οχτάλεπτο gameplay βίντεο για το Evolve, ένα υποσχόμενο first-person shooter τεσσάρων κυνηγών εναντίον ενός αρπακτικού από τους δημιουργούς του πασίγνωστου Left 4 Dead. Το βίντεο είναι διαδραστικό, γι’αυτό αν ενεργοποιήσετε τους σχολιασμούς μπορείτε να διαλέξετε ποια εκδοχή του κυνηγιού επιθυμείτε να δείτε: τη μεριά ενός εκ των τεσσάρων κυνηγών ή τη μεριά του αρπακτικού Goliath.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο γίνεται σχολιασμός από τον Aaron Chambers "Ayesee" και τον Chris Ashton από την εταιρία Turtle Rock Studios. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στοιχεία του user interface όπως health bars και jetpack meters αποκρύφτηκαν για διάφορους λόγους στο βίντεο.{youtube}XsW8hrga-os|500|300{/youtube}

Το Evolve είναι ένα ανταγωνιστικό sci-fi shooter όπου μέσα σε αυτό τέσσερις κυνηγοί αντιμετωπίζουν ένα τέρας που ελέγχεται από έναν παίκτη, το οποίο καταβροχθίζοντας τη γύρω άγρια ζωή της ζούγκλας ενισχύει την πανοπλία του. Οι κυνηγοί διαθέτουν επίσης κάποιους άσσους στα μανίκια τους. Αρχικά, η εταιρία THQ είχε αναλάβει την έκδοση του Evolve αλλά μετά την πτώχευσή της η 2K Games απέκτησε τα πνευματικά δικαιώματά του έναντι 10.8 εκατομμυρίων δολαρίων.

[UPDATE: 28/5/2014] Ένα καινούργιο πεντάλεπτο βίντεο κυκλοφόρησε από την 2Κ Games και αφορά πολλές νέες εξελίξεις στο gameplay του Evolve:

{youtube}faJvim3AIMY|500|300{/youtube}

Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, οι αλλαγές αφορούν νέους κυνηγούς που ανάμεσά τους είναι οι: Hyde (από την Assault class), Maggie (η οποία ειδικεύεται στις παγίδες), Lazarus που αποτελεί τον Healer της ομάδας και Bucket που από το όνομα και μόνο καταλαβαίνουμε την... ρομποτική φύση του. Ο τελευταίος ειδικεύεται στο tanking και το support αλλά με έναν πολύ επιθετικό τρόπο.

Άλλωστε σύμφωνα και με το βίντεο, τα supports όσον αφορά την βοήθειά τους προς την ομάδα πρέπει να είναι προστατευτικά αλλά με έναν πιο επιθετικό τρόπο. Τέλος, διαθέτει και μια special κίνηση στην οποία αφαιρεί το κεφάλι του και το ελέγχει με σκοπό να εντοπίσει το αντίπαλο θήραμα που είναι προς εξόντωση.

Το Evolve θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2014 για PC, PS4 και Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα