Διαγωνισμός: Κερδίστε τρία PS4 games

Κερδίστε τα Killzone: Shadow Fall, FIFA 14 και Knack στο PS4!

Η αλυσίδα καταστημάτων EasyBuyWorld σας προσφέρει τρία από τα σημαντικότερα games που αξιζει να κερδίσετε για την νέα κονσόλα της Sony, το PlayStation

4!

Είτε είστε κάτοχος ενός PS4, είτε όχι, τα Killzone: Shadow Fall, FIFA 14 και Knack σας περιμένουν για να τα αποκτήσετε. Τα Killzone και Knack κυκλοφορούν αποκλειστικά για το PS4, ενώ το FIFA 14 στις next-gen κονσόλες θεωρείται το κορυφαίο sports game μέχρι σήμερα.

Προϋποθέσεις συμμετοχής
Ορισμένοι αναγνώστες μας προτείνατε σε πρόσφατο διαγωνισμό την συμμετοχή των ενεργών χρηστών του site χωρίς να απαιτείται να δημοσιεύουν πολλά μηνύματα προκειμένου να ανέβουν level. Εξετάσαμε όλα τα ενδεχόμενα και αποφασίσαμε πειραματικά στο πρώτο διαγωνισμό του site για την νέα χρονιά να ακολουθήσουμε τα εξής. Στο διαγωνισμό αυτό μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι ενεργοί αναγνώστες του GameWorld.gr. Ως "ενεργό μέλος" ορίζουμε οποιονδήποτε αναγνώστη έχει έστω και μία δραστηριότητα στο προφίλ του τον τελευταίο μήνα. Μπορείτε λοιπόν να ελέγξετε το προφίλ σας κι αν υπάρχει έστω και μία ειδοποίηση τότε έχετε το ελεύθερο να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό. Αν δεν έχετε κάποια δραστηριότητα τη στιγμή που διαβάζετε αυτή την είδηση τότε δεν μπορείτε να συμμετάσχετε. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε στο 100% ότι τα μέλη που συμμετέχουν σε κάθε διαγωνισμό είναι όντως αυτά που επισκέπτονται καθημερινά το site. Το μοντέλο θα ακολουθηθεί πειραματικά για τον διαγωνισμό των τριών PS4 games και αν είναι επιτυχές τότε θα συνεχιστεί και στους επόμενους.

Διαδικασία συμμετοχής:
1)Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα.
2)Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε αρχικά Like ή Tweet στην είδηση.
3)Στη συνέχεια μπείτε στην κλήρωση για όσα από τα games θέλετε, δημοσιεύοντας ένα οποιοδήποτε μήνυμα στον τοίχο της ομάδας του εκάστοτε παιχνιδιού.
- Αν θέλετε να αποκτήσετε το Killzone: Shadow Fall τότε γράψτε ένα μήνυμα στο group του Killzone.
- Αν θέλετε να αποκτήσετε το FIFA 14 τότε γράψτε ένα μήνυμα στο group του FIFA.
- Αν θέλετε να αποκτήσετε το Knack τότε γράψτε ένα μήνυμα στο group του Knack.
3)Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 14 Ιανουαρίου.
4)Μπορείτε να λάβετε μέρος και στις τρεις κληρώσεις του διαγωνισμού, αλλά έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε μόνο ένα από τα τρία δώρα. Αν κληρωθείτε για δεύτερο, τότε αυτό θα πάει σε άλλον αναγνώστη.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι αναγνώστες του GameWorld ανεξαρτήτως τόπου διαμονής. Διαβάστε τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών.

Θυμίζουμε ότι τα games είναι προσφορά του EasyBuyWorld (EBW.gr) που έχει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και για να επισκεφθείτε την σελίδα του στο Facebook μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα