CES 2013 και virtual reality headset από την Sony

Η καθιερωμένη έκθεση τεχνολογίας του Ιανουαρίου άνοιξε τις πύλες της. Δείτε το streaming της Sony.

Η διεθνής έκθεση Consumer Electronics Show (CES) διεξάγεται και φέτος στο Las Vegas, στο διάστημα 7-10 Ιανουαρίου. Στην CES θυμίζουμε ότι είχε παρουσιαστεί η κονσόλα Xbox της Microsoft το 2001, παρότι πρόκειται για μια αμιγώς

τεχνολογγική έκθεση.

Η Sony παρουσίασε πριν από λίγες ώρες το virtual reality headset που ετοιμάζει για το PS4. Πέρα απ'την press conference θα μεταδοθεί ζωντανά και η ομιλία του προέδρου και γενικού διευθυντή της Sony, Kazuo Hirai, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου στις 6:30 μμ (ώρα Ελλάδος) και μπορείτε να την παρακολουθήσετε απευθείας κάνοντας κλικ εδώ.

Η Sony μας έδειξε το 4K homesystem της, από τηλεοράσεις, κάμερες μέχρι και συνδρομητική 4Κ βίντεο streaming υπηρεσία, με τις περισσότερες βέβαια συσκευές να ξεφεύγουν πάνω απ' τα 4.000 δολάρια. Ωστόσο, μας χωρίζουν πολλά χρόνια ακόμη από το 4Κ gaming. Η μόνη συσκευή που αφορούσε το gaming ήταν το head-mounted display HMZ-T3W, που θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 και θα αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του κεφαλιού σας. Μένει να δούμε τα games τα οποία θα υποστηρίξει.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες εταιρείες, η Valve παρουσίασε 13 Steam Machines τα οποία σας δείξαμε αναλυτικά σε αυτό το άρθρο.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς για κάθε gaming είδηση από την CES 2014 θα σας ενημερώσουμε με σχετικά άρθρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα