End of Nations: Closed Beta

Ανακοινώθηκε η νέα κλειστή beta.

Οι απανταχού φίλοι των MMORTS σίγουρα θα περιμένετε με ανυπομονησία την ημερομηνία κυκλοφορίας του End of Nations (κάπου μέσα στο 2012 ήταν οι αρχικές προβλέψεις). Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί και θα περιοριστούμε στο να πάρουμε μια μικρή γεύση σε μια εβδομάδα ακριβώς.

Πιο συγκεκριμένα, η Trion Worlds και η Petroglyph ανακοίνωσαν χθες ότι το τριήμερο 7-9 Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί το επόμενο

beta testing για το End of Nations. Η προγραμματιστική ομάδα έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι, αλλαγές τις οποίες θα δούμε για πρώτη φορά σε αυτή τη φάση closed beta. Μία από αυτές είναι η προσθήκη των Elite Companies.

{youtube}2JRkogAL3Uo|400|300{/youtube}

Οι Elite Companies είναι προκαθορισμένοι στρατοί οι οποίοι μπορούν να αγοραστούν και είναι φτιαγμένοι για να υπηρετήσουν συγκεκριμένους σκοπούς. Το καινούργιο αυτό χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο και για τα δύο factions (Shadow Revolution και Liberation Front) και θα μπορούν να κληθούν στη μάχη, όπως και όλα τα άλλα units.

Για να δείτε από πρώτο χέρι όλα τα καινούργια χαρακτηριστικά που έρχονται γραφτείτε και εσείς στο beta testing μέσα από το site του End of Nations.

Keywords
Τυχαία Θέματα