Diablo 3 Collector's Edition Unboxing

Ανοίγοντας την συλλεκτική έκδοση του Diablo 3!

To Diablo III ήταν ο μεγάλος τίτλος της Blizzard για τον οποίο πόνταρε πολλά την φετινή σεζόν. Πολλοί φανατικοί του είδους που είχαν αφιερώσει δεκάδες ώρες στα δύο πρώτα μέρη της σειράς, αποφάσισαν να τιμήσουν την νέα αυτή έκδοση με την αγορά της
Collector's Edition. Το GameWorld έπιασε στα χέρια του την συλλεκτική έκδοση του Diablo III και σας την παρουσιάζει.

Το Diablo 3 Collector’s edition είναι διαθέσιμο σε αρκετά ελληνικά καταστήματα, αν και πολύ δύσκολα θα το βρείτε πλέον, μιας και όσα είχαν διατεθεί εξαντλήθηκαν ήδη πριν κυκλοφορήσουν καν στο εμπόριο. Μάλιστα επικράτησε τέτοιος πανικός με τις προπαραγγελίες, που μερικοί προμηθευτές ανέβασαν αρκετά την αρχική τιμή των 100 ευρώ που κόστιζε η συλλεκτική έκδοση! Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να βρείτε την Collector's, υπάρχουν πάντοτε και τα διεθνή online shops. 

Unboxing Diablo 3 Collector’s Edition
Ανοίγοντας το κατάλευκο κουτί, το οποίο σε μέγεθος μοιάζει σχεδόν με ένα τόμο εγκυκλοπαίδειας (είναι σχεδόν ίδιο με αυτές των συλλεκτικών εκδόσεων του World of Warcraft), βρίσκεστε αντιμέτωποι με αρκετά καλούδια στιβαγμένα προσεκτικά, σε μια πανέμορφη ανάγλυφη συσκευασία. Το πιο βαρύ αντικείμενο είναι το artwork βιβλίο. Το σκληρό εξώφυλλο με τις ανάγλυφες λεπτομέρειες, αλλά και οι πάνω από 100 σελίδες καλλιτεχνικής απεικόνισης των όπλων, αντικειμένων, αλλά και όλων των classes αναλυτικά, πρόκειται να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό fan του είδους. Από την άλλη, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει γίνει λίγο cliché στις συλλεκτικές εκδόσεις και ίσως θα πρέπει οι developers να σκεφτούν πώς θα μπορέσουν να πρωτοτυπήσουν λίγο στο μέλλον, μιας και το χαρακτηριστικό αυτό έχει αρχίζει να κουράζει. Όπως επίσης έχει να αρχίζει να κουράζει και το καθιερωμένο (αν και υποχρεωτικό) soundtrack, το οποίο κι αυτό με την σειρά του έρχεται σε ειδική συσκευασία.

Ακόμη θα βρείτε και μια ειδική έκδοση σε Blu-ray/DVD, με τους συντελεστές του παιχνιδιού να δίνουν διάφορες συνεντεύξεις. Κυρίως αναφέρονται για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά την δημιουργία του τίτλου, αλλά και για το πως με την ομαδική δουλειά αλλά και με το αναμφισβήτητο ταλέντο που διακατέχει την ομάδα της Blizzard κατάφεραν να τα φέρουν όλα εις πέρας. Επίσης, τα behind-the-scenes πλάνα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, κάνοντας έτσι την blu-ray έκδοση χάρμα οφθαλμών. Εννοείται ότι εντός της συσκευασίας θα βρείτε και το ίδιο το παιχνίδι σε DVD, με 4 ειδικά guest passes τα οποία μπορείτε να δώσετε στους φίλους σας. Δύο για το Diablo 3 και δύο για το WoW (έτσι για να μην ξεχνιόμαστε).

Ωραία ως εδώ. Σας αφήσαμε όμως το καλύτερο για το τέλος. Σε μια ειδική θήκη που στο εξώφυλλό της φαίνεται να δεσπόζει ο Diablo, θα βρείτε ένα USB stick χωρητικότητας 4GB και ένα κρανίο του Diablo, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση του stick. Μέσα στο USB stick θα βρείτε έτοιμα προς εγκατάσταση τo Diablo II καθώς και το expansion του, Lord of Destruct
Keywords
Τυχαία Θέματα