Deus Ex: Universe

Το νέο κεφάλαιο της σειράς έρχεται στα PC και τις next-gen κονσόλες.

Η Eidos Montreal ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την κυκλοφορία του νέου Deus Ex, το οποίο αναπτύσσεται αυτή την στιγμή από τους ίδιους developers που μας χάρισαν το Deus Ex: Human Revolution

το 2011. Μιας και αναφερθήκαμε στην αριστουργηματική δημιουργία της Eidos Montreal, να σημειώσουμε ότι η Director's Cut έκδοσή της, για την οποία σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του David Anfossi, του επικεφαλή της καναδικής εταιρείας ανάπτυξης, το Deus Ex: Universe δεν είναι απλά ένα game. O Anfossi δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είναι μια δέσμευση από την πλευρά μας να σας παρέχουμε συνεχώς νέο περιεχόμενο με στόχο να επεκτείνουμε το franchise. Το Deus Ex: Universe αποτελεί μια σκευωρία που αντλεί στοιχεία από διάφορα games της σειράς με στόχο να σας παρέχει μια όσο το δυνατόν πιο συγκλονιστική εμπειρία."

Με βάση τα παραπάνω είναι δύσκολο να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το τι ακριβώς θα είναι το Deus Ex: Universe, καθώς δεν αποκλείεται για την ώρα να αποτελεί έναν πρώιμο τίτλο για το επερχόμενο project της Eidos Montreal. Οι περαιτέρω δηλώσεις του David Anfossi περιπλέκουν ακόμη περισσότερα τα πράγματα, καθώς ο Καναδός developer τονίζει ότι το Deus Ex: Universe θα κυκλοφορήσει στα PC και τις next gen κονσόλες, αλλά θα δούμε και άλλα Deus Ex games με την ίδια θεματολογία (ίσως spin-offs) σε tablets και smartphones. Για όποιες περαιτέρω εξελίξες θα σας ενημερώσουμε κάνοντας update το παρόν άρθρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα