Deus Ex: Human Revolution Director's Cut

Δεν θα είναι πλέον exclusive για το Wii U. Δείτε το launch τρέιλερ. [UPDATE 4]

[Αρχική δημοσίευση: 19/3/2013] Στις αρχές Μαρτίου ξεκίνησε να αναπτύσσεται έντονη φημολογία γύρω από την κυκλοφορία μιας βελτιωμένης έκδοσης του Deus Ex: Human Revolution ύστερα από την καταχώρηση του εν λόγω

τίτλου στα Αυστραλιανά Rating Boards. H καταχώρηση δεν ανάφερε τις πλατφόρμες στις οποίες θα διατεθεί η νέα έκδοση του τελευταίου κεφαλαίου της δημοφιλούς σειράς, εντούτοις τον περασμένο Σεπτέμβριο στελέχη της αυστραλιανής Straight Right είχαν δηλώσει στο Eurogamer ότι εργάζονται σε ένα port για λογαριασμό της Square Enix που θα κυκλοφορήσει στο Wii U. Να θυμίσουμε ότι η Straight Right είχε αναλάβει την μεταφορά του Mass Effect 3 στη νέα οικιακή κονσόλα της Nintendo.

{youtube}abWZjgmNFiE|400|300{/youtube}

Εν τω μεταξύ, πρόσφατα διέρρευσε στο Amazon το box της Αμερικανικής έκδοσης του Deus Ex: Human Revolution Director's Cut και σύμφωνα με το site αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου. Παράλληλα, το γερμανικό site GamersGlobal υποστηρίζει ότι το port θα αποκαλυφθεί επίσημα αυτή την εβδομάδα στην PAX East. Όσον αφορά το τι βελτιώσεις θα προσφέρει η Director's Cut έκδοση δεν υπάρχουν για την ώρα επιβεβαιωμένες πληροφορίες και το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πακέτο θα περιλαμβάνεται το Missing Link DLC.

Για να διαβάσετε το review του πρωτότυπου Deus Ex: Human Revolution από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

[UPDATE 20/3/2013] Σύμφωνα με δήλωσεις του Jean-Francois Dugas (executive game director) και του Emile Pednault (game designer) στο Eurogamer, η επερχόμενη έκδοση του Deus Ex: Human Revolution για το Wii U θα είναι η καλύτερη από όσες έχουν κυκλοφορήσει και θα ανταμείψει τους fans της Nintendo. Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βελτιώσεις που θα περιλαμβάνει η έκδοση για το Wii U και όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω λίστα οι δηλώσεις των δύο developers δείχνουν να ευσταθούν.

- Βελτιωμένα boss fights. Κάποια bosses θα μπορούν να σκοτωθούν χρησιμοποιώντας stealth τακτικές, χωρίς να χρειαστεί να πυροβολήσετε με το όπλο σας
- Αnti-aliasing και καλύτερο shadow mapping
- Βελτιώσεις στην Α.Ι των εχθρών
- Mapping των abilities στο GamePad ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μέσω της οθόνης αφής
- Όλα τα DLC και οι downloadable αποστολές θα είναι ενσωματωμένα στην ροή της ιστορίας
- Director's commentary διάρκειας 8 ωρών, το οποίο θα μπορείτε να το ακούσετε παράλληλα ενώ παίζετε

Πέρα από τα παραπάνω, η σημαντικότερη προσθήκη είναι ο μηχανισμός Neural Hub που χρησιμοποιεί το Wii U GamePad. Μέσω του μηχανισμού αυτού θα μπορείτε να σκανάρετε τους εχθρούς σας και το περιβάλλον χρησιμοποιώντας την Smart Vision του Adam Jensen. Κατά πάσα πιθανότητα η υλοποίηση του Neural Hub θα έχει αρκετές ομοιότητες με τον αντίστοιχο μηχανισμό που είδαμε στο ZombiU. O Dugas πρόσθεσε επί του θέματος: "To GamePad θα σας βοηθήσει να βυθιστείτε ακόμη περισσότερο στον κόσμο του Deus Ex. Θα σας δοθεί η εντύπωση ότι το GamePad αποτελεί ένα από τα augmentations του κεντρικού πρωταγωνιστή." Όσον αφορά για την κυκλοφορία του Deus Ex: Human Revolution Director's Cut και στα υπόλοιπα format ο Dugas κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

[UPDATE 3/4/2013] H Square Enix έδωσε στην δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του Deus Ex: Human Revolution Director's Cut. Οι όποιες φήμες υπήρχαν για κυκλοφορία και σε άλλα format δεν επαληθεύονται, καθώς όπως όλα δείχνουν το remake του δημοφιλούς sci-fi FPS/RPG θα διατεθεί αποκλειστικά στο Wii U. Για την ώρα δεν υπάρχει πάντως ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{youtube}xtTJHaPU5gM|400|300{/youtube}

H Director's Cut έκδοση θα περιλαμβάνει αναβαθμισμένα γραφικά, βελτιωμένη Α.Ι, αποκλειστικό περιεχόμενο, καλύτερα boss fights και πλήρη υποστήριξη των ιδιαίτερων ιδιοτήτων του GamePad. Ύστερα από τα Monster Hunter 3 Ultimate και Lego City Undercover ένας ακόμη αποκλειστικός τίτλος -έστω κι αν πρόκειται για remake- θα βγει στο Wii U. Απομένει να δούμε αν τελικά θα υπάρξει ανάκαμψη στις απογοητευτικές ως τώρα πωλήσεις της κονσόλας.

[UPDATE 19/4/2013] Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Deus Ex: Human Revolution Director's Cut στο οποίο οι developers της Eidos Montreal, αλλά και της Straight Right που ανέλαβε το port στο Wii U, μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη του τίτλου.

{youtube}yJJCDgKAltA|400|300{/youtube}

To Deus Ex: Human Revolution Director's Cut θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες για το Wii U.


[UPDATE 12/6/2013] Σε αντίθεση με ότι είχε δηλώσει η Square Enix τον Απρίλιο για την κυκλοφορία του Deus Ex: Human Revolution Director's Cut αποκλειστικά στο Wii U, με νέα ανακοίνωση της τονίζει ότι η νέα έκδοση του δημοφιλούς Action RPG θα διατεθεί και στα υπόλοιπα format. Όπως όλα δείχνουν μετά το Rayman Legends και το Ninja Gaiden 3: Razor's Edge το Wii U χάνει ένα ακόμη exclusive. Εν τω μεταξύ, οι second screen λειτουργίες που προστέθηκαν στην Wii U έκδοση θα υπάρξουν και στο Xbox 360 μέσω Smartglass και στο PS3 μέσω του PS Vita.

O Stephane D'Astous, γενικός διευθυντής της Eidos-Montreal δήλωσε επί του θέματος: "Όταν ανακοινώσαμε την κυκλοφορία της Director's Cut έκδοσης λάβαμε πολλά μηνύματα από τους fans που ζητούσαν την διάθεσή της και στα υπόλοιπα format και πλέον είμαστε ευτυχείς που θα ικανοποιήσουμε το αίτημα τους."

[UPDATE 23/10/2013] H Square Enix έδωσε στην δημοσιότητα το launch τρέιλερ του επερχόμενου Deus Ex: Human Revolution Director's Cut.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{youtube}8AXvSx6Kmmg{/youtube}

To Deus Ex: Human Revolution Director's Cut θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS3, Xbox 360, Wii U και Mac.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα