Destiny: Εξαντλούνται οι συλλεκτικές εκδόσεις

Μετά την Ghost Edition και η Limited κάνει "φτερά".

Το Destiny είναι γεγονός ότι αναμένεται να αποτελέσει μία από τις blockbuster κυκλοφορίες της χρονιάς. Η Activision ανακοίνωσε πρόσφατα ότι περισσότεροι από 4.6 εκατομμύρια παίκτες συμμετείχαν στην beta έκδοση, ενώ όπως είναι γνωστό η Ghost Edition του παιχνιδιού εξαντλήθηκε με το που ξεκίνησαν τα pre-orders της. Δείτε τις συλλεκτικές εκδόσεις

στο σχετικό άρθρο μας.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, πέρα από την Ghost Edition και η Limited Edition αρχίζει να εξαντλείται. Ήδη μεγάλοι αμερικανικοί retailers όπως το Walmart και το Best Buy ενημερώνουν μέσω email τους πελάτες τους που προπαράγγειλαν την Limited Edition ότι δεν θα μπορέσουν να τους εξασφαλίσουν ένα αντίτυπο. Μάλιστα τους προσφέρουν ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50$ για να αποκτήσουν την Digital Guardian Edition ως αποζημίωση. Εν τω μεταξύ, η Ghost Edition παραμένει εξαιρετικά δυσεύρετη στο Ebay, καθώς αρκετές δημοπρασίες έχουν κλείσει στα 610 δολάρια, ενώ κάποιοι κερδοσκόποι την πουλούν στο αστρονομικό ποσό των 1000 δολαρίων (περίπου 750 ευρώ)!

Εσείς έχετε προπαραγγείλει κάποια από τις συλλεκτικές εκδόσεις του Destiny; Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε μία από αυτές φροντίστε να κάνετε άμεσα pre-order.

To Destiny θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου για PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360.

Διαβάστε το preview του Destiny από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα