Dead Space 3: Glitch για άπειρα αντικείμενα

Η EA δεν προτίθεται να διορθώσει το cheat! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/2/13] Μπορεί η Electronic Arts να μας παρέχει 11 μικρά DLC μαζί με το Dead Space 3, έναντι 5 ευρώ έκαστο, καθώς και το Awekend DLC για 10 ευρώ, όμως ορισμένοι χρήστες προσπάθησαν (και δικαιολογημένα) να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη στο παιχνίδι, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν έστω για τα μικρά αυτά DLC.

Το

παρακάτω glitch που θα δείτε, έχει ήδη συζητηθεί από αμερικανούς παίκτες, καθότι το Dead Space 3 κυκλοφορεί στην Αμερική και την Παρασκευή έρχεται στην Ευρώπη. Κατάφεραν λοιπόν να βρουν τρόπο να αποκτούν άπειρα αντικείμενα. Το glitch εμφανίζεται στο chapter 8, το αποκάλυψε στο YouTube το Filefront και έχει ως εξής:

{youtube}oerW8ABV6aQ|400|300{/youtube}

Με απλά λόγια, αν μετακινηθείτε μπρος-πίσω, θα καταφέρετε να αποκτήσετε τυχαία κάθε φορά αντικείμενα, αλλά να γεμίσετε το inventory σας. Καθόλου άσχημο, έτσι; Φυσικά τώρα που διέρρευσε το μόνο που μένει είναι να διορθωθεί απ' τους προγραμματιστές της Visceral Games. Όσοι σκοπεύετε να αγοράσετε το Dead Space 3...σπεύσατε πριν το patch!

Διαβάστε το preview του Dead Space 3 από το GameWorld.

[UPDATE 9/2/13] Η Electronic Arts δήλωσε στο Gamefront ότι δεν σκοπεύει να διορθώσει το παραπάνω glitch γιατί πολύ απλά..."δεν το θεωρεί glitch"! Βέβαια είναι περίεργο απ' τη μία να ζητάει χρήματα μέσω DLC κι απ' την άλλη να μας δίνει αυτή την εύνοια. Όπως και να 'χει βρήκε άλλον ένα λόγο για να είναι στην επικαιρότητα.

Εσείς το δοκιμάσατε στην πράξη;

Keywords
Τυχαία Θέματα