Battlefield 4: Update στους servers

Η EA DICE προσπαθεί να διορθώσει τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση 6/11/13] To Battlefield 4 κυκλοφορεί από την περασμένη Παρασκευή και ήδη υπάρχουν παράπονα από τους χρήστες για προβλήματα όπως crashes του παιχνιδιού στην έκδοση για PC. Μάλιστα η EA DICE έφτιαξε μια λίστα με όλα τα θέματα που έχουν αναφερθεί και προσπαθεί για να τα διορθώσει.

Η τελευταία εξέλιξη αφορά ένα νέο update

στους servers του παιχνιδιού, το οποίο ήδη έχει διορθώσει πολλά προβλήματα στις εκδόσεις για PC αλλά και PS3 και Xbox 360. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την DICE στο Battlelog, φαίνεται πως οι δύο από τις πιο κοινές αιτίες των crashes έχουν διορθωθεί για όλες τις πλατφόρμες.

Αναλυτικότερα, έχουν διορθωθεί προβλήματα όπως:

• Δύο από τους ποιο κοινούς λόγους crashes των servers
• Η εντολή "admin.say" λειτουργεί πλέον σωστά (PC)
• Η εντολή "vars.preset" λειτουργεί πλέον καλύτερα σε συνδυασμό με διάφορες άλλες ρυθμίσεις(PC)
• Διορθώθηκε ένα bug στο σύστημα queue σχετικά με το GUID (PC)
• Διορθώθηκαν διάφορα μικρά bugs (PC)

[UPDATE 6/12/13] Η EA DICE ανακοίνωσε ότι έγινε διαθέσιμο ένα ακόμα patch για το Battlefield 4, το οποίο διορθώνει σημαντικά bugs.

Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις για PlayStation 4 και PlayStation 3 υποδέχθηκαν ένα διορθωτικό πακέτο που εξαλείφει το "one-hit-kill" bug, λόγω του οποίου μια σφαίρα μπορούσε να σας σκοτώσει, ενώ δε θα έπρεπε. Ταυτόχρονα, διορθώθηκε το crash στο PS4 που συνέβαινε σε χρήστες που είχαν πολλούς Friends και ενεργοποιήθηκε ο ήχος κατά την καταγραφή βίντεο με τον ενσωματωμένο video capture της κονσόλας. Στο PS3 το patch είναι μεγαλύτερου μεγέθους και αντιμετωπίστηκαν τα παραπάνω προβλήματα, καθώς και κάποια θέματα σταθερότητας που παρατηρήθηκαν.

Οι παραπάνω διορθώσεις έχουν εφαρμοστεί ήδη στις εκδόσεις για PC, PS4 και PS3, ενώ σύντομα θα ενσωματωθούν στο επόμενο patch για το Xbox One και το Xbox 360.

Το Battlefield 4 κυκλοφορεί από την 1η Νοεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360, ενώ αναμένεται στις 22 Νοεμβρίου για Xbox One και στις 29 Νοεμβρίου για PS4. Διαβάστε το review του Battlefield 4 από το GameWorld και αναμείνατε το review της έκδοσης του PS4.

Keywords
Τυχαία Θέματα