Assassin's Creed Liberation HD

Έρχεται στις αρχές του επόμενου έτους για PC, PS3 και Xbox 360.To Assassin's Creed III: Liberation κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο αποκλειστικά για το PS Vita, σημειώνοντας μάλιστα μια σχετική εμπορική επιτυχία (τουλάχιστον για τα δεδομένα της κονσόλας). Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση

της Ubisoft το spin-off της δημοφιλούς Action-Adventure σειράς θα μεταπηδήσει στις μεγάλες οθόνες με την ονομασία Assassin's Creed Liberation HD. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον τελευταίο καιρό οι HD επανακυκλοφορίες διαφόρων τίτλων φορητών κονσολών είναι της μόδας, όπως είδαμε στο πρόσφατο Resident Evil Revelations, αλλά και το επερχόμενο Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate.

{youtube}zfpfhztOBVI|500|300{/youtube}

Η Ubisoft όπως μας ενημέρωσε στο σχετικό δελτίο Τύπου της έχει προβεί σε αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με την πρωτότυπη έκδοση. Επιπλέον, έχουν προστεθεί νέες αποστολές που δίνουν περισσότερες πληροφορίες για την ζωή της Aveline, πριν αυτή γίνει Assassin. To Assassin's Creed Liberation HD είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order σε αμφότερα τα PC και PS3 μέσω του PSN και του Uplay αντίστοιχα. Όσοι το προπαραγγείλετε θα έχετε έκπτωση 25% επί της αρχικής τιμής των £15.99 (περίπου 18.8 ευρώ). Την ίδια έκπτωση θα έχουν όσοι έχουν προμηθευτεί το Season Pass του Assassin's Creed IV: Black Flag.

To Assassin's Creed Liberation HD θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου 2014, ενώ τον ίδιο μήνα θα διατεθεί για PC και Xbox 360.

Διαβάστε το review του Assassin's Creed III: Liberation από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα