Κέρδισε μία υπογεγραμμένη αφίσα-πάπυρο Assassin’s Creed IV

Αν είσαι ο απόλυτος φαν της σειράς Assassin’s Creed έχουμε κάτι που σε ενδιαφέρει. Η CD Media μπόρεσε να μας εξασφαλίσει μία σούπερ αφίσα-πάπυρο από τη Ubisoft με θέμα το επερχόμενο Assassin’s Creed IV: Black Flag. Ένας υπερτυχερός θα την κάνει δική του! Αυτός λοιπόν ο «πάπυρος» τυπώθηκε μόνο 100 φορές (εμείς έχουμε τον αριθμό 29) και φέρει πάνω του υπογραφές από τους δημιουργούς του παιχνιδιού (καταλαβαίνεις για πόσο συλλεκτικό

αντικείμενο μιλάμε, έτσι;). Πιο συγκεκριμένα, οι υπογραφές είναι των:

Ερίκ Μπαπτιζά (σχεδιαστής)
Ζαν-Σεμπαστιάν Ντεκάν (σχεδιαστής)Ραφαέλ Λακόστ (καλλιτεχνικός διευθυντής)Ζαν Γκεστόν (διευθυντής δημιουργικού)Μάρτιν Σέλινγκ (παραγωγός)Σιλβέν Τροτιέ (βοηθός παραγωγού)

Διαστάσεις: περίπου 29,5 x 41,5 εκατοστά. Οι τσιμπίδες δεν συμπεριλαμβάνονται. :P

Θες να την κάνεις κορνίζα; Τότε θα χρειαστεί να κάνεις «like» τη σελίδα μας στο Facebook. Μετά θα πρέπει κάτω από το άλμπουμ με τις φωτογραφίες του δώρου στη σελίδα μας (κάνε κλικ εδώ) να κάνεις ένα οποιοδήποτε σχόλιο και, τέλος, μια κοινοποίηση (δημόσια το προτιμότερο) την αγαπημένη σου φωτογραφία του άλμπουμ (συνεχώς θα ανεβαίνουν καινούριες φωτογραφίες).

Έχεις περιθώριο ως την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 23:59. Ο υπερτυχερός θα ανακοινωθεί τη Πέμπτη μέσα από το gameslife.

Ευχαριστούμε τη CD Media για τη διάθεση του δώρου και τα diagonismos.gr, kerdise-to.gr, nethall.gr, jaba.gr, tixerakias.com, SaveAndWin.GR, winthis.gr, ediagonismoi.gr, whatcaniwin.gr, e-win.gr και myFreeShop.gr για την προβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα