Υπό σκέψη η ανάπτυξη remake για τους υπόλοιπους τίτλους Dead Space

Η EA προχώρησε σε διενέργεια μιας έρευνας στους παίκτες του Dead Space Remake, ζητώντας τις εντυπώσεις τους για τον τίτλο και αναζητώντας feedback για πιθανούς μελλοντικούς τίτλους.

Στο email που στάλθηκε με τίτλο «Talk Direct to the Dead Space Remake Team», η EA λέει στους παίκτες ότι αυτή είναι η ευκαιρία τους να επικοινωνήσουν απευθείας με την ομάδα του Dead Space και να “κάνουν τη γνώμη τους να μετρήσει”. Ανάμεσα στις ερωτήσεις σχετικά με τον τίτλο και τις συνήθειες

παιχνιδιού των ανθρώπων, υπάρχουν τρεις ερωτήσεις που θέτουν άμεσα για τους μελλοντικούς τίτλους του Dead Space.

Πόσο θα σας ενδιέφερε ένα παρόμοιο remake του Dead Space 2 (2011);Πόσο θα σας ενδιέφερε ένα παρόμοιο remake του Dead Space 3 (2013);Πόσο θα σας ενδιέφερε να παίξετε έναν νέο τίτλο Dead Space;

Οι παίκτες μπορούν να απαντήσουν σε μια κλίμακα πέντε βαθμών από το «καθόλου ενδιαφέρον» έως το «εξαιρετικά ενδιαφέρον».

Αν και αυτού του είδους οι έρευνες δεν είναι και τόσο ασυνήθιστες, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το email στάλθηκε τόσο σύντομα μετά την κυκλοφορία του remake του Dead Space τον περασμένο μήνα και θα μπορούσαν να υποδηλώσουν ότι η ομάδα της Motive Studio, έχει ξεκινήσει να εξετάζει το επόμενο project της, μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του Dead Space Remake.

Το Dead Space κυκλοφορεί από τις 27 Ιανουαρίου 2023 για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC.

The post Υπό σκέψη η ανάπτυξη remake για τους υπόλοιπους τίτλους Dead Space appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα