Το Deathloop έφτασε τους 5 εκατομμύρια παίκτες

Η Arkane Studios ανακοίνωσε ότι ο FPS τίτλος Deathloop κατάφερε να φτάσει το νούμερο των 5 εκατομμύριων παικτών από τη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Το time-looping FPS κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ως αποκλειστικός τίτλος του PlayStation 5 τον Νοέμβριο του 2021, πριν έρθει στο Xbox

Game Pass τον Σεπτέμβριο του 2022. Εκείνο το διάστημα έγινε επίσης διαθέσιμος για δοκιμή μέσω των υπηρεσιών Xbox Game Pass και PlayStation Plus, και αυτός είναι ο λόγος που τα στατιστικά που αναφέρονται είναι “παίκτες” και όχι “πωλήσεις”.

Για να γιορτάσει την επίτευξη του παραπάνω ορόσημου, η Arkane έκανε γνωστά μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από τον τίτλο, συμπεριλαμβανομένων των πιο χρησιμοποιούμενων Trinkets, των βολών που έχουν γίνει, του χρόνου που έχουν περάσει οι παίκτες αόρατοι, των τύπων των θανάτων και ακόμη και του πόσοι άνθρωποι βρήκαν τα πιο σπάνια όπλα του τίτλου.

Μπορείτε να δείτε αυτά τα στατιστικά στα tweets παρακάτω.

5 Million Players!

Thank you for joining us on this adventure to Blackreef. We hope you enjoyed your stay.

To celebrate, we’ve gathered some statistics on how you’ve spent your time on the island. pic.twitter.com/ZtRlXapn0V

— DEATHLOOP (@deathloop) February 23, 2023

It's hard to tell which is more impressive. Seven round trips to the Moon and back or how much you all love being invisible. pic.twitter.com/GHSBhoLLXQ

— DEATHLOOP (@deathloop) February 23, 2023

The post Το Deathloop έφτασε τους 5 εκατομμύρια παίκτες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα