Καινούργιος χαρακτήρας για το Marvel’s Midnight Suns

Το Firaxis studio έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα τους χαρακτήρες που θα προστεθούν στο Marvel’s Midnight Suns. Στα τέλη του Ιανουαρίου το studio έδωσε τον πρώτο από αυτούς, τον Deadpool, σε ένα DLC με την ονομασία The Good, The Bad, and the Undead. Το Φεβρουάριο σειρά έχει ο δεύτερος χαρακτήρας.

Ο λόγος για τον αντιήρωα Venom.

Ο Venom υπήρχε ήδη μέσα στο παιχνίδι σαν αντίπαλος της ομάδας. Ο γνωστός εχθρός του Spider-Man θα κάνει την εμφάνισή του στις τάξεις της ομάδας μας στο DLC με την ονομασία Redemption, το οποίο κυκλοφορεί ήδη από τις 23 Φεβρουαρίου. Μαζί του, το DLC θα έχει τρεις ακόμα βασικές αποστολές οι οποίες θα συνεχίζουν την ιστορία που μας αφηγείται την επίθεση βαμπίρ στη Νέα Υόρκη και άφησε στη μέση το πρώτο DLC του τίτλου.

Ο Deadpool και ο Venom είναι οι δύο από τους τέσσερεις χαρακτήρες που θα προστεθούν στην ομάδα των Midnight Suns και είναι διαθέσιμοι μέσω του Season Pass του παιχνιδιού. Το Marvel’s Midnight Suns κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC, με τις εκδόσεις του τίτλου για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch να κυκλοφορούν στο άμεσο μέλλον -σύμφωνα με το studio. Το review μας για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Καινούργιος χαρακτήρας για το Marvel’s Midnight Suns appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα