Υπό ανάπτυξη βρίσκεται το Dragon’s Dogma 2

Η Capcom επιβεβαίωσε και επίσημα την ανάπτυξη του Dragon’s Dogma 2, δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου.

Η ανακοίνωση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του επετειακού stream για τα δέκα χρόνια της σειράς. Οι developers μίλησαν εκτενώς για την ανάπτυξη του πρώτου τίτλου, πριν προβούν στην αποκάλυψη. Ανέφεραν για τις πηγές έμπνευσής του κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, όπως και τα στοιχεία gameplay που ήθελαν να συμπεριλάβουν.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Dragon’s Dogma κυκλοφόρησε αρχικά το 2012

για PlayStation 3 και Xbox 360. Έδινε στους παίκτες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν χαρακτήρες με πολλαπλά μονοπάτια εξέλιξης σε έναν κόσμο φαντασίας. Μπορούσαν επίσης να καλέσουν τα “Πιόνια”, χαρακτήρες που δημιουργούνταν από άλλους παίκτες και να τα χρησιμοποιήσουν στην περιπέτειά τους. Τα Πιόνια μετέφεραν την εμπειρία μάχης και τις γνώσεις που αποκόμιζαν από το ταξίδι με τους δημιουργούς τους. Αργότερα κυκλοφόρησε το Dragon’s Dogma: Dark Arisen ως πακέτο επέκτασης, που πρόσθεσε μια νέα περιοχή και ΄ένα νέο storyline.

Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το Dragon’s Dogma 2 στο μέλλον. Το Dragon’s Dogma: Dark Arisen κυκλοφορεί επίσης για PC, Nintendo Switch, PS4 και Xbox One. Επίσης, μια animated σειρά, με τίτλο Dragon’s Dogma, είναι διαθέσιμη για προβολή στο Netflix, προσφέροντας μια ιδέα για το περιεχόμενο και το ύφος της σειράς.

The post Υπό ανάπτυξη βρίσκεται το Dragon’s Dogma 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα