Στα 5,5 εκ. αντίτυπα οι πωλήσεις του Dragon Quest XI

Σημαντική η επιτυχία του JRPG.

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για την ιστορική σειρά Dragon Quest και τη Square Enix, με την τελευταία -μέσω ανακοίνωσής της- να γνωστοποιεί ότι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του franchise,

το Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age και Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age S - Definitive Edition ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 5,5 εκατομμύρια αντίτυπα σε retail και ψηφιακά καταστήματα. Ο δημιουργός της σειράς, Yuji Horii, μέσω ενός press release εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο λόγος για την επιτυχία του τίτλου είναι η στήριξή του από το κοινό που πάντα αγαπούσε τη σειρά, αλλά και η ανακάλυψη του franchise και του γενικότερου είδους των JRPG από νέους παίκτες. Ευχαριστώντας θερμά όσους αγόρασαν και απόλαυσαν τον τίτλο, υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να συνεχίσει να παραδίδει, αυτός και η ομάδα του, περισσότερους τίτλους Dragon Quest στο μέλλον.

Να υπενθυμίσουμε πως ο τίτλος Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age κυκλοφόρησε πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2017 για PS4 και 3DS στην Ιαπωνία και Σεπτέμβριο του 2018 για PC και Steam στον υπόλοιπο κόσμο ενώ η Definitve edition του τίτλου έγινε διαθέσιμη το Σεπτέμβριο του 2019 για το Nintendo Switch.

Keywords
Τυχαία Θέματα