Υπό ανάπτυξη η συνέχεια του Life is Strange

Με την ίδια ομάδα στο τιμόνι.

Μέσω μιας ανακοίνωσης στο επίσημο blog τους, οι άνθρωποι της DONTNOD Entertainment, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από το Life is Strange, επεφύλασσαν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για όλους όσους απόλαυσαν και στήριξαν το δημιούργημά τους.

Αφού ξεκίνησαν με την είδηση ότι το παιχνίδι έχει παιχτεί από τρία εκατομμύρια διαφορετικούς παίκτες μέχρι και σήμερα, αποκάλυψαν πως τα μέλη της ίδιας ομάδας εργάζονται επάνω σε

ένα δεύτερο παιχνίδι, το οποίο βασίζεται στο σύμπαν του αρχικού τίτλου. Ωστόσο, πέρα από αυτή την ανακοίνωση, δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι (όπως αν είναι, για παράδειγμα, sequel ή prequel του αρχικού), ενώ επίσης ενημέρωσαν πως στην παρούσα φάση δεν μπορούν να μοιραστούν περισσότερα με το κοινό, ούτε έχουν να δείξουν κάποιο υλικό στη φετινή Ε3.

Θυμίζουμε πως το Life is Strange κυκλοφόρησε σε επεισοδιακή μορφή το 2015 (από τον Ιανουάριο μέχρι τον Οκτώβριο) σε κονσόλες παλιάς και νέας γενιάς, καθώς και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε και το σχετικό review μας. Για την ώρα, η DONTNOD Entertainment εργάζεται πάνω στο Vampyr, έναν action RPG τίτλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2017.

pcps3ps4x360xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα