Η αποκάλυψη του Destiny 2

Πολλές πληροφορίες για το επόμενο παιχνίδι της Bungie.

Με το πέρας του livestream που έκανε η Bungie για το επερχόμενο Destiny 2, πολλές είναι οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ξεκινώντας από το Single Player Campaign, η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα cinematic trailer

το οποίο έδειξε τους guardians να πολεμούν στο Last City, την τελευταία πόλη της Γης. Το παιχνίδι ξεκινάει με την αποστολή Homecoming, η οποία βάζει τον παίκτη κατευθείαν στα "βαθιά" όπου θα πρέπει να αμυνθεί κατά της εισβολής των Cabal Red στη Last City. Αρχηγός των αντίπαλων είναι ο Ghaul, ο οποίος αργότερα φυλακίζει τον traveler αφήνοντας τους guardians χωρίς light.

Επιπλέον, ο τίτλος φέρει ανανεωμένο σύστημα κλάσης των όπλων, το οποίο δίνει στον παίκτη περισσότερες επιλογές. Πλέον, οι guardians έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ένα power όπλο (fusion,sniper, grenade launcher) μαζί με ένα kinetic όπλο και ένα energy. Τα δυο τελευταία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ίδια θέση σε μια κλάση, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δυο όπλα ίδιας κατηγορίας. Στο κόσμο του παιχνιδιού έχουν προστεθεί αρκετοί νέοι πλανήτες μεταξύ των οποίον είναι οι Nessus, Titan, Io και η Γη, καθώς και μια περιοχή που ονομάζεται European Dead Zone, και είχε κοπεί από το αρχικό Destiny ενώ υπάρχουν τρία νέα super classes, ένα για κάθε χαρακτήρα: Warlock Dawnblade, Titan Sentinel, Hunter Arcstrider. Αξίζει να αναφερθεί ότι πλέον οι guardians μπορούν να μεταφέρονται σε διαφορετικά κομμάτια του παιχνιδιού χωρίς την ανάγκη να επιστρέφουν σε τροχιά (Orbit).

Περνώντας στο online mode του τίτλου, πλέον όλες οι δραστηριότητες στο Crusible θα αποτελούνται από 8 παίκτες (4v4, free-for-all). Ακόμα, ένα νέο HUD θα επιτρέπει στους παίκτες να γνωρίζουν πληροφορίες για τους αντιπάλους τους όπως, εάν έχουν γεμάτο super ability, αν έχουν πάρει power ammo κ.α. Ο τίτλος θα φέρει νέες πίστες και modes εκ των οποίων το ένα ονομάζεται Countdown και αποτελεί το πρώτο attack/defend mode του franchise. Στο κομμάτι της αλληλεπίδρασης με άλλους η Bungie έχει αλλάξει πολλά στοιχεία αφού στο παιχνίδι θα υπάρχουν in-game Clans για να έρχονται σε επαφή οι παίκτες ευκολότερα και γρηγορότερα ενώ πλέον και οι clans έχουν το δικό τους σύστημα προόδου. Ένα ακόμα σύστημα που έχει ενσωματωθεί στο Destiny 2 ονομάζεται "Guided Games" και θα βοηθήσει άτομα που δεν ανήκουν σε κάποια ομάδα να βιώσουν εμπειρίες όπως τα Raids και Trials of Osiris.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τους προσκεκλημένους του event κάνουν λόγο για gameplay στα 30fps στις κονσόλες και 60 σε PC. Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε ο τρόπος κυκλοφορίας του παιχνιδιού στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο μόνο μέσω του battle.net της Blizzard.

Το Destiny 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους για PlayStation 4 , Xbox One και PC. Για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα