Έρχεται η open beta για το Gwent: The Witcher Card Game

Διαθέσιμη στα τέλη Μαΐου.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της ανοιχτής beta για το Gwent: The Witcher Card Game, η οποία ορίστηκε για τις 24 Μαΐου.

Από αυτήν την ημερομηνία, λοιπόν, οι κάτοχοι των κονσολών PS4, Xbox One και οι κάτοχοι PC θα μπορούν να δοκιμάσουν το νέο παιχνίδι καρτών της

πολωνικής εταιρίας, η οποία θα φροντίσει να επαναφέρει σε αρχικό στάδιο όλους τους παίκτες, "σβήνοντας" την πρόοδο που έχουν κάνει ήδη όσοι έπαιξαν την κλειστή beta, έτσι ώστε να έχουν όλοι δίκαιο ξεκίνημα στο παιχνίδι.

Για όσους βέβαια βοήθησαν στο να δοκιμαστεί το παιχνίδι στη φάση της κλειστή beta, θα υπάρξει επιβράβευση, καθώς θα τους δοθούν κάποιες κάρτες και άλλα in-game βραβεία. Με αυτόν τον τρόπο η CD Projekt RED θα αποζημιώσει τους παίκτες για την πρόοδο που θα χάσουν με την έναρξη της ανοιχτής beta. Ακολουθεί η λίστα της CD Projekt RED για τις "αποζημιώσεις" των παικτών.

Για κάθε πακέτο καρτών που αγόρασατε - Θα σας επιστραφεί το ποσό των πακέτων με αληθινά χρήματα.Πακέτα καρτών για Επίπεδα παικτών - Ξεκινώντας απο το επίπεδο 5, παίρνετε 2 πακέτα καρτών ανά 5 επίπεδα.Πακέτα καρτών για το rank σας - 2 πακέτα για το κάθε rank.Όλα τα βραβεία του end-season.Όλα τα αντικείμενα που δόθηκαν ως δώρα από την CD PROJEKT RED.ps4xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα