Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του BloodRayne Betrayal: Fresh Bites

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης της δεκαετής επετείου από την κυκλοφορία της αρχικής έκδοσης του BloodRayne Betrayal (Αύγουστος του 2011), μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να γίνει διαθέσιμη μια remastered έκδοσή του, με την ονομασία BloodRayne Betrayal: Fresh Bites, όπως επιβεβαίωσαν οι WayForward και Ziggurat Interactive –developer και publisher αντίστοιχα. Η remastered έκδοση του 2D side-scroller θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, έχοντας νέα voice

acting από τους Laura Bailey και Troy Baker.

Έχοντας τον ρολό της vampire assassin Rayne, στην οποία δανείζει την φωνή της η Bailey, οι παίκτες θα πρέπει να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητες τους μέσα σε δεκαπέντε επίπεδα, προτού φτάσουν σε ένα κρυφό κάστρο όπου διάφορες “απαίσιες βαμπιρικές διεργασίες” λαμβάνουν χώρα. Ο Troy Baker θα δανείζει την φωνή του στον Kagan, ενώ οι Patrick Seitz και Todd Haberkorn θα εμφανιστούν επίσης ως χαρακτήρες στη νέα έκδοση του τίτλου.

Διαθέτοντας γραφικά υψηλής ανάλυσης έως 4K, το BloodRayne Betrayal: Fresh Bites θα περιλαμβάνει επίσης τον ίδιο βαθμό δυσκολίας με το πρωτότυπο, καθώς και έναν φρενήρη ρυθμό όσον αφορά τη δράση του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα νέο trailer, με αρκετό gameplay από τον τίτλο.

Το BloodRayne Betrayal: Fresh Bites θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 9 Σεπτεμβρίου.

The post Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του BloodRayne Betrayal: Fresh Bites appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα