Εντός του 2022 η διάθεση του Cultic

Το Cultic, ένα horror shooter πρώτου προσώπου “παλιάς κοπής”, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στο 2022, όπως ανακοίνωσε ο developer του, ο Jasozz Games και ο publisher του, η 3D Realms.

Έχοντας ως πηγή έμπνευσης το κλασικό FPS “Blood”, το παιχνίδι θα μας επιτρέπει να προσεγγίζουμε τις μάχες με τον δικό μας τρόπο, είτε πρόκειται για full επίθεση με βροχή από σφαίρες είτε

για μια πιο αργή προσέγγιση.

Σε περίπτωση που επιλέξουμε να παίξουμε με full επίθεση, θα μπορούμε να τρέχουμε, να πηδάμε, να γλιστράμε και να κάνουμε dodge καθώς ορμάμε στους εχθρούς. Εάν επιλέξουμε να “πάμε πιο χαλαρά”, θα μπορούμε να τοποθετήσουμε τις παγίδες μας και να περιμένουμε να έρθουν οι εχθροί προς τα εμάς, ενώ κρυβόμαστε στα διάφορα σημεία κάλυψης και πυροβολούμε προς τους εχθρούς. Όποια και αν είναι η περίπτωση, θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα οπλοστάσιο όπλων και εκρηκτικών από την περίοδο των 50’s για να διαλέξουμε. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ότι το Cultic αποτελεί μια «επιστροφή στα shooter της παλιάς εποχής».

Η διαφορά είναι ότι to Cultic θα χρησιμοποιεί μια σύγχρονη μηχανή γραφικών, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχουν ρεαλιστικά physics, βελτιωμένοι φωτισμοί και ένας πλήρως τρισδιάστατος κόσμος, παράλληλα με στυλιζαρισμένο audio design, art και gameplay.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τον τίτλο, μέσα από το reveal trailer του Cultic, παρακάτω.

Το Cultic θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

The post Εντός του 2022 η διάθεση του Cultic appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα