Τραγωδία με νεκρούς σε τουρνουά esports στη Φλόριντα

Ο δράστης-παίκτης ξεκίνησε να πυροβολά όποιον βρίσκονταν γύρω του.

Ακόμη μία ένοπλη δολοφονική επίθεση έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 26/8 στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά Madden NFL 19 στο Jacksonville της Florida, όταν άνθρωπος ξεκίνησε να πυροβολά προς θεατές και παίκτες που βρίσκονταν στο χώρο. Το χρηματοδοτούμενο από την ΕΑ τουρνουά αφορούσε την πρόκριση στην τελική φάση του Madden Classic

και μεταδιδόταν ζωντανά μέσω Twitch. Ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί και η μετάδοση άρχισε να δείχνει το μενού του παιχνιδιού, το οποίο έγραφε πως τα controllers αποσυνδέθηκαν.

Δυστυχώς η κατάσταση ήταν αρκετά σοβαρή, αφού σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες που δημοσιοποίησε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αργά χθες το βράδυ ο σερίφης του Jacksonville, Mike Williams, στον χώρο έχασαν την ζωή τους 3 άτομα, ανάμεσά τους ο δράστης που έβαλε ο ίδιος τέλος στην ζωή του, ενώ υπήρξαν και 11 τραυματίες, με τους 9 από αυτούς να φέρουν τραύματα από σφαίρες.

Ο δράστης ήταν ένας 24χρονος άνδρας από την Βαλτιμόρη, ο οποίος βρίσκονταν στον χώρο γιατί συμμετείχε στο τουρνουά. Πρόκειται για γνωστό παίκτη Madden, ο οποίος συμμετείχε και είχε αναδειχθεί νικητής σε προηγούμενα τουρνουά του τίτλου της EA. Το 2017 η γνωστή ομάδα του NFL, Buffalo Bills, είχε δημοσιοποιήσει μία φωτογραφία του δράστη, μετά τη νίκη του στο Bills Championship, με τον ίδιο να δηλώνει αργότερα πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο δράστης φαίνεται πως είχε αποκλειστεί την προηγούμενη μέρα από το τουρνουά και επέστρεψε την Κυριακή για να "εκδικηθεί" τους αντιπάλους του.

pic.twitter.com/eCK693RjgO

— EA SPORTS Madden NFL (@EAMaddenNFL) 27 Αυγούστου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα