Note 9 vs Pixel 2 XL: Η μάχη των νυχτερινών φωτογραφιών

Techblog.gr

Το Galaxy Note 9 διαθέτει από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς σε smartphone ενώ το Pixel 2 XL πραγματοποιεί λήψεις υψηλής ποιότητας, με τις νυχτερινές φωτογραφίες να είναι από τα πιο δυνατά του χαρακτηριστικά. Ποιά από τις δύο συσκευές τα καταφέρνει καλύτερα;

Το Note 9 διαθέτει το σύστημα με τις κάμερες του Galaxy S9+, με μία 12MP κάμερα με διπλό διάφραγμα f/1.5-2.4 που προσαρμόζεται αυτόματα στο φως

για εξαιρετικές λήψεις νύχτα μέρα και μία 12MP f/2.4 telephoto κάμερα. Η διπλή κάμερα διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και AI χαρακτηριστικά για αναγνώριση σκηνών, βελτίωση χρωμάτων, βελτίωση της αντίθεσης, καθώς επίσης και αναγνώριση λαθών στην εικόνα, όπως τα κλειστά μάτια ή θολούρα στο φακό. Επίσης, η κάμερα της συσκευής υποστηρίζει δυνατότητα εγγραφής super slow motion video στα 960fps.

Όσον αφορά το Pixel 2 XL, η κύρια κάμερά του αποτελείται από ένα φακό, κάτι το οποίο φαίνεται θα διατηρηθρεί και στο Pixel 3 XL, η οποία είναι στα 12MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και νέας γενιάς image processing. Διαθέτει Pixel Visual Core και φτάνει πέρα από το HDR+, που είδαμε στα πρώτα Google Pixel.

Το συγκριτικό με τις νυχτερινές φωτογραφίες από τις δύο συσκευές φαίνεται να βγάζει νικητή το Pixel 2 XL μιας και οι φωτογραφίες του διαθέτουν λιγότερη θολούρα και πιο έντονα χρώματα, απεικονίζοντας στην πλειοψηφία των περιπτώσεων κάθε πιθανή λεπτομέρεια. Αυτό δε σημαίνει πως οι φωτογραφικές δυνατότητες του Note 9 δεν είναι εξαιρετικές μιας και μιλάμε για μια εταιρεία που παραδοσιακά, ειδικά στις ναυαρχίδες της, χρησιμοποιεί φακούς που αποδίδουν φωτογραφίες και video πολύ υψηλής ποιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα