Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του The Medium στο PlayStation 5

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την πρόσφατη αξιολόγησή του από το ESRB, η Bloober Team, δημιουργός των Blair Witch, Observer και Layers of Fear, ανακοίνωσε πως η νεότερη psychological-horror κυκλοφορία της έρχεται και στο PlayStation 5 μέσα στους ερχόμενους μήνες.

Ο λόγος φυσικά για το The Medium, στο οποίο ο παίκτης καλείται να ταξιδέψει

σε ένα εγκαταλελειμμένο θέρετρο, με σκοπό να ανακαλύπτει τα μυστικά που κρύβει στο βάθος του, χρησιμοποιώντας τις πνευματικές του ικανότητες τόσο για την επίλυση περιβαλλοντικών γρίφων όσο και για τις αναμετρήσεις του με εχθρικές πνευματικές οντότητες.

Το κύριο χαρακτηριστικό του εν λόγω τίτλου είναι πως διαδραματίζεται παράλληλα σε δύο διαφορετικούς κόσμους, μέσω ενός συστήματος σχεδίασης διπλής πραγματικότητας, που επέλεξε το πολωνικό στούντιο για την ανάπτυξή του -με αυτό να αποτελεί παράλληλα και το σημαντικότερο αίτιο που δεν κατέστη εφικτή η κυκλοφορία του και στο Xbox One, ενώ το παιχνίδι έρχεται και με πρωτότυπο soundtrack από τους συνθέτες Arkadiusz Reikowski και Akira Yamaoka.

Το The Medium κυκλοφορεί από τον περασμένο Γενάρη σε Xbox Series X|S και PC ως χρονική αποκλειστικότητα του Xbox, η οποία φτάνει και στο τέλος της στις 3 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, όταν ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος και στο PlayStation 5.

Ακολουθεί το νέο Reveal Trailer για τη νέα έκδοση του παιχνιδιού.

The post Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του The Medium στο PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα