Ανακοινώσεις για τις μεγάλες σειρές της Capcom.

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, η Capcom προέβη σε μια σύντομη παρουσίαση για τις μεγάλες σειρές της. Οι ανακοινώσεις αφορούν στο υλικό που θα διατεθεί μελλοντικά για τα Monster Hunter, Resident Evil και Ace Attorney.

Monster Hunter

Οι φίλοι της σειράς

οφείλουν να σημειώσουν την 9η Ιουλίου στο ημερολόγιό τους, καθώς τότε λανσάρεται ο νέος τίτλος Monster Hunter Stories. Το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin παρουσιάστηκε ξανά μέσα από ένα νέο story trailer, που περιελάμβανε gameplay στοιχεία. Το σημαντικότερο τμήμα της ανακοίνωσης αφορά σε ένα collaboration event με το Monster Hunter Rise. Μέσω της ανάγνωσης των save files, θα γίνει δυνατή η ανταλλαγή διάφορων αντικειμένων. Αυτά αφορούν από στολές, μέχρι Palicoes και Palamutes. Για το λόγο αυτό ένα update θα διατεθεί και για το Monster Hunter Rise. Η ενημέρωση 3.1 θα εισάγει στο παιχνίδι νέες αποστολές, αλλά και τη δυνατότητα αγοράς διακοσμητικών αντικειμένων. Στις 25 Ιουνίου θα διατεθεί επίσης και ένα demo για το Monster Hunter Stories 2, το οποίο θα επιτρέπει τη μεταφορά προόδου στην τελική έκδοση.

Resident Evil

Περισσότερο από ένας μήνας έχει περάσει από την νέα περιπέτεια του Ethan στο…Χωριό. Μέσα στο καλοκαίρι, η Capcom θα διαθέσει το Resident Evil Re:Verse ως δωρεάν update. Έτσι, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαδικτυακές αναμετρήσεις, ενώ εντύπωση προκαλεί το ιδιαίτερο εικαστικό του mode. Επίσης, η Capcom επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω σε DLC του τίτλου, για τα οποία θα μάθουμε περισσότερα στο μέλλον.

Ace Attorney

Οι λάτρεις της δημοφιλούς visual novel σειράς θα κάνουν ένα μακρινό ταξίδι στο χρόνο και στις ηπείρους. Με την κυκλοφορία του The Great Ace Attorney Chronicles θα γνωρίσουν τον πρόγονο του Phoenix Wright και θα ταξιδέψουν από την Ιαπωνία στην Αγγλία προς αναζήτηση της αλήθειας. Άφθονο δικαστικό δράμα, ενδιαφέρουσες ιστορίες και εξίσου ενδιαφέροντες χαρακτήρες θα πλαισιώσουν το ταξίδι για τη δικαιοσύνη. Το The Great Ace Attorney Chronicles αναμένεται να διατεθεί στα Nintendo Switch, PS4 και Steam στις 27 Ιουλίου.

Street Fighter V E-sports

Μια ειδική αναφορά έγινε στο κομμάτι των esports και στις αναμετρήσεις με το Street Fighter V. H νέα σεζόν αναμετρήσεων ξεκινά σύντομα και οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο επίσημο site. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις στο επίσημο κανάλι της Capcom στο Twitch.

Αυτές οι ανακοινώσεις συνέθεσαν και την εικόνα της σημερινής παρουσίασης, η οποία ήταν περιεκτική…αλλά και λιτή. Ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε νέα για φημολογούμενα παιχνίδια από μεγάλες (ή και μη) σειρές της Capcom.

The post Ανακοινώσεις για τις μεγάλες σειρές της Capcom. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα