Τον Σεπτέμβριο η διάθεση του Isonzo σε κονσόλες και PC

Η M2H, δημιουργός των Verdun και Tannenberg, ανακοίνωσε ότι το Isonzo, το τρίτο κεφάλαιο στη σειρά shooter πρώτου προσώπου του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου, θα κυκλοφορήσει για PlayStation, Xbox και PC τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ταξιδεύοντας ανάμεσα στις ιταλικές Άλπεις, οι παίκτες θα κληθούν να παίξουν ως Ιταλοί και Αυστρο-Ούγγροι στρατιώτες κατά τη διάρκεια του τίτλου, χρησιμοποιώντας sniper

τουφέκια, ice picks και δηλητηριώδη αέρια, καθώς και mountain gun artillery.

Υποσχόμενο να προσφέρει μια αυθεντική, πολεμική εμπειρία στα βουνά του Ιταλικού Μετώπου, το Isonzo περιλαμβάνει ιστορικά ακριβείς μάχες σε μεγάλο υψόμετρο, με σημαντικές στιγμές όπως ο αγώνας για τον ποταμό Isonzo, προετοιμασία των αμυνών σε ένα δυναμικό πεδίο μάχης όπου θα χρειαστεί να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις καθώς αυτές προκύπτουν. Κάθε σενάριο απαιτεί διαφορετική soldier class και στρατηγική και, ως εκ τούτου, το Isonzo εισάγει ένα νέο class σύστημα με διακριτούς ρόλους και επιλογές loadout.

Τέλος, παρακάτω μπορούμε να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στον Dolomites χάρτη, ο οποίος είναι ένας από τους έξι χάρτες που θα είναι διαθέσιμοι στο Isonzo κατά την κυκλοφορία του.

Το Isonzo θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 13 Σεπτεμβρίου.

The post Τον Σεπτέμβριο η διάθεση του Isonzo σε κονσόλες και PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα