Έγινε γνωστή η διάρκεια ολοκλήρωσης του Sonic Frontiers

Το Sonic Frontiers θα απαιτεί μεταξύ 20 και 30 ωρών για να ολοκληρωθεί από τους περισσότερους παίκτες, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο game director Morio Kishimoto σε μια συνέντευξή του στο IGN.

Το σχόλιο ήρθε καθώς ο Kishimoto εξηγούσε την open zone δομή του Sonic Frontiers, με τον Kishimoto να συγκρίνει τον ανοιχτό κόσμο με τον world map

που χρησιμοποιούν πολλοί άλλοι platformer τίτλοι, στον οποίο οι παίκτες επιλέγουν σε ποιο επίπεδο να ξεκινήσουν.

“Τα platformers που βασίζονται σε επίπεδα έχουν συχνά έναν world map. Το Open Zone μας είναι ένα world map, μόνο που το έχουμε καταστήσει πλήρως playable”, είπε ο Kishimoto.

“Ένα playable world map που περιλαμβάνει στοιχεία που μοιάζουν με επίπεδα (stages) είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, οπότε έπρεπε να βρούμε μια νέα ονομασία. Αυτό που συχνά ορίζεται ως World σε άλλα platformers που βασίζονται σε επίπεδα, ονομάζεται Zone στους Sonic τίτλους, οπότε το πήραμε και το συνδυάσαμε με το Open, το οποίο αναφέρεται σε ένα πεδίο που μπορεί να εξερευνηθεί ελεύθερα. Αυτό σημαίνει λοιπόν το Open Zone”.

Αυτό το νέο open zone αυξάνει τον όγκο του περιεχομένου στο Sonic Frontiers, με τον Kishimoto να αναμένει από τον μέσο παίκτη να χρειαστεί 20-30 ώρες για να το ολοκληρώσει, ενώ οι παίκτες που θέλουν να ολοκληρώσουν τα πάντα μπορεί να χρειαστούν διπλάσιο χρόνο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα HowLongToBeat.com. Αυτή είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε παιχνίδι Sonic που έχει κυκλοφορήσει πριν, συμπεριλαμβανομένου του Sonic 06 και ακόμη και του turn-based RPG Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood.

“Σε προηγούμενους τίτλους, οι fan του Sonic απολάμβαναν τα time attacks για κάθε stage. Για το Sonic Frontiers, το να κάνεις ένα speed run για ολόκληρο το παιχνίδι μπορεί να είναι μια διασκεδαστική πρόκληση”, ανέφερε ο Kishimoto σε άλλο σημείο.

Tο Sonic Frontiers αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC την “εορταστική περίοδο” του 2022.

The post Έγινε γνωστή η διάρκεια ολοκλήρωσης του Sonic Frontiers appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα