Τον Φεβρουάριο η μετάβαση του Control στη νέα γενιά

Με τη δημοσιοποίηση ενός νέου trailer, οι 505 Games και Remedy Entertainment ανακοίνωσαν πως η αναβαθμισμένη έκδοση του Control για τα συστήματα νέας γενιάς θα γίνει διαθέσιμη στις αρχές του επόμενου έτους.

Όπως έγινε γνωστό, ο τίτλος θα έρχεται στη νέα γενιά με υποστήριξη δύο διαφορετικών επιλογών απεικόνισης. Με το “Performance Mode” θα δίνεται προτεραιότητα από τα PlayStation

5 και Xbox Series X|S στη διατήρηση υψηλού ρυθμού ανανέωσης (60fps), ενώ με το “Graphics Mode”, ο ρυθμός ανανέωσης μειώνεται στα 30fps, αλλά παράλληλα εξασφαλίζεται η βέλτιστη δυνατή ποιότητα της εικόνας, υποστηρίζοντας και τεχνολογία Ray Tracing για την απεικόνιση ρεαλιστικότερων φωτισμών.

Το Control κυκλοφορεί από τον Αύγουστο του 2019 σε PS4, Xbox One και PC, ενώ μετέβη και στο Nintendo Switch μέσω υπηρεσιακού μοντέλου cloud . Η Ultimate Edition για τα συστήματα νέας γενιάς, θα κυκλοφορήσει, ψηφιακά, στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ τα retail αντίτυπα αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα ακριβώς ένα μήνα αργότερα, δηλαδή στις 2 Μαρτίου. Ακολουθεί το σχετικό trailer.

The post Τον Φεβρουάριο η μετάβαση του Control στη νέα γενιά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα