Τι επιφυλάσσει το 2021 για τους φίλους του Doom Eternal

Το Doom Eternal αποτελεί μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες που είχαμε μέσα στο 2020 και η id Software δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να σηκώσει το πόδι από το γκάζι ούτε το 2021. Το studio ανάπτυξης έδωσε στην δημοσιότητα ένα update –γράμμα για το κλείσιμο της χρονιάς, περιγράφοντας το τι έχει σχεδιάσει να φέρει στον τίτλο μέσα στο 2021.

Ανάμεσα σε αυτά που αναφέρονται συμπεριλαμβάνονται το Ancient Gods – Part Two expansion, περισσότεροι χάρτες για το Battlemode, το Invasion mode –τηρώντας την υπόσχεση της-, βελτιωμένo social integration και πολλά άλλα.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

An end of year letter from @idSoftware to the amazing DOOM Eternal Community. pic.twitter.com/VlVT8Wxymk

DOOM (@DOOM) December 16, 2020

“Κοιτώντας μπροστά στο επόμενο έτος, παραμένουμε φιλόδοξοι. Το δεύτερο μεγάλο μας expansion για το Doom Eternal, The Ancient Gods – Part Two, θα προσφέρει το επικό αποκορύφωμα της ιστορίας που ξεκινήσαμε με το Doom 2016, οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε, να ζήσετε όλα αυτά που έχουμε συμπεριλάβει σε αυτό. Εκτός από τα updates όπως η πλήρης next gen υποστήριξη, τα campaign expansion για το Switch και τις άλλες γενικές προσθήκες και βελτιώσεις, το roadmap μας για το επόμενο έτος αντιπροσωπεύει επίσης τη δέσμευση να παρέχουμε περισσότερους τρόπους για να απολαύσετε το Doom Eternal με τους φίλους σας. Οι εργασίες μας συνεχίζονται στο Invasion mode, καθώς και στις προσθήκες για το Battlemode όπως νέοι χάρτες, playable demons και μια ανανεωμένη ανταγωνιστική δομή”.

“Έχουμε δει τεράστια ανάπτυξη στις κοινωνικές μας κοινότητες φέτος – όπως το επίσημο Doom Discord κανάλι, το community-run Spicy Demons Battlemode Discord κανάλι και το The Slayers Club. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποστηρίζουμε και θα αναπτύσσουμε αυτές τις τεράστιες κοινότητες καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021 με νέες social δυνατότητες, modes και περιεχόμενο που θα μπορείτε να απολαύσετε για πολλά χρόνια. Εάν είστε ήδη μέρος αυτών των κοινοτήτων, σας ευχαριστούμε – συχνά αισθάνεστε σαν προέκταση της ομάδας μας και εκτιμούμε πραγματικά όλα όσα προσφέρετε στο Doom Eternal”.

Το Doom Eternal είναι διαθέσιμο για PC, Xbox One, PlayStaion 4, Google Stadia και Nintendo Switch. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, μέσα στο 2021 αναμένουμε την διάθεση των next-gen updates, αλλά στο μεταξύ, για όσους θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν τον τίτλο στα Xbox Series X/S και PlayStation 5 μέσω των backward compatibility δυνατοτήτων των μηχανημάτων.

The post Τι επιφυλάσσει το 2021 για τους φίλους του Doom Eternal appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα