Το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed

Όπως είχε υποσχεθεί η Ubisoft, η αποψινή παρουσίαση έδωσε όλες τις πληροφορίες για το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed. Πήραμε τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο νέο παιχνίδι της σειράς και μια εικόνα για το τι έρχεται στο μέλλον.

Assassin’s Creed Mirage

Η πρώτη και σημαντικότερη ανακοίνωση της σειράς αφορά στο Assassin’s Creed Mirage. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η Ubisoft επιβεβαίωσε την ύπαρξή του, βάζοντας τέλος στις φήμες που το αφορούσαν. Το Assassin’s

Creed Mirage θα αφηγείται την ιστορία του Basim Ibn Isaq, πολύ πριν τα γεγονότα του Valhalla. Ως νεαρός κλέφτης με κοφτερό μυαλό, ο Basim αναζητά δικαιοσύνη και απαντήσεις στους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα μΧ. Όλα αυτά, μέχρι που η αναζήτησή του θα τον οδηγήσει στο κατώφλι των Κρυμμένων (The Hidden Ones). Έκτοτε, ο Basim θα μετατραπεί από κλέφτης σε θανάσιμο όργανο των Κρυμμένων, αλλάζοντας οριστικά το πεπρωμένο του.

Με το Assassin’s Creed Mirage, η Ubisoft υπόσχεται την επιστροφή όλων εκείνων των στοιχείων που ανέδειξαν τη σειρά. Οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τη Βαγδάτη κάνοντας χρήση του πιο βελτιωμένου συστήματος parkour που έχει εμφανιστεί στη σειρά. Η ίδια η Βαγδάτη είναι μια πόλη με πολλά μυστικά, ενώ οι παίκτες θα τη γνωρίσουν στη Χρυσή εποχή της. Ο μηχανισμός stealth θα είναι πιο εύχρηστος από ποτέ, κάτι που θα αντανακλάται στις δολοφονίες και τη προσέγγισή τους. Με άλλα λόγια, το Assassin’s Creed: Mirage είναι μια επιστροφή στα παλιά, αλλά με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση. Το παιχνίδι αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει για υπολογιστές και κονσόλες το 2023.

The Last Chapter

Επιστρέφοντας στο Assassin’s Creed: Valhalla, η Ubisoft επιβεβαίωσε πως το τελευταίο κεφάλαιο της ζωής του/της Eivor ολοκληρώνεται σύντομα. Στο AC Valhlalla: The Last Chapter, όλες οι σεναριακές εκκρεμότητες αναμένονται να κλείσουν. Οι παίκτες θα έρθουν σε επαφή με μερικές ιστορικές προσωπικότητες καθώς ακολουθούν το ταξίδι του Eivor στη λήξη του. Εμφανή ρόλο θα παίζει ο Basim του μέλλοντος, μέσω από την οπτική ματιά του οποίου θα ζήσουμε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο. Το The Last Chapter αναμένεται να προσφερθεί δωρεάν στους κατόχους του τίτλου αργότερα μέσα στη χρονιά.

Project Infinity

Τα νέα για τη σειρά δεν σταματούν εδώ, όμως. Η Ubisoft μας έδωσε μια πρώτη γεύση από τους τίτλους που θα πλαισιώνουν το Project Infinity. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το Project Infinity θα αποτελεί ένα κεντρικό hub για τον παίκτη. Εκεί θα προσφέρονται διαφορετικές εμπειρίες για τον παίκτη, προσωποποιώντας απόλυτα την ενασχόλησή του με τη σειρά. Ο πρώτος τίτλος φέρει την κωδική ονομασία Codename Red. Ο τίτλος αυτός θα λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία, ένα setting που ζητούσαν να επισκεφθούν οι παίκτες.

Παραμένοντας στις ανακοινώσεις του Infinity, ένας ακόμα τίτλος Assassin’s Creed θα γίνει διαθέσιμος στο πιο μακρινό μέλλον. Πρόκειται για τον τίτλο με κωδική ονομασία Codename Hexe. Αναμένεται να είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς τίτλους της σειράς, καθώς θα αφορά στο κυνήγι μαγισσών του 16ου αιώνα.

Τέλος, ένας ακόμα τίτλος με κωδική ονομασία Codename Jade θα κυκλοφορήσει για mobile συσκευές. Ο τίτλος αυτός θα ταξιδέψει τους παίκτες στην Κίνα για δεύτερη φορά μετά το Assassin’s Creed Chronicles: China. Θα είναι τίτλος ανοικτού κόσμου και ο χειρισμός του έχει σχεδιαστεί εξ’ ολοκλήρου για χρήση σε οθόνες αφής.

The post Το μέλλον της σειράς Assassin’s Creed appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα