Το launch trailer του Alan Wake 2

Στο πλαίσιο του Xbox Partner Preview στο κανάλι του Xbox στο YouTube, η Remedy έδωσε το launch trailer του Alan Wake 2. Μαζί με αυτό είδαμε και ακόμα ένα gameplay video με την καινούργια πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Saga Anderson. Σε αυτό είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα ολοκαίνουργιο τύπο εχθρού που θα υπάρχει στον τίτλο.

Τα νέα για το Alan Wake 2 δεν σταματούν εκεί. Στο επίσημο site του Xbox η Microsoft αναφέρεται στην επίσκεψή της στα γραφεία της Remedy Entertainment, δίνοντάς μας ακόμα πιο πολλές πληροφορίες για το καινούριο παιχνίδι του φινλανδικού studio.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το παιχνίδι θα είναι χωρισμένο σε δύο campaigns. Η Remedy εξηγεί η Saga θα είναι η “άγκυρα” στο καινούργιο παιχνίδι της. Μέσω της έρευνάς της για τον Alan Wake, θα είναι και η βοήθεια για τους καινούργιους παίκτες της σειράς ώστε να καταλάβουν το τι συμβαίνει σε αυτή. Ο Alan βρίσκεται στο Dark Place. Το studio λέει ότι αυτός θα είναι ο χαρακτήρας που θα μας βοηθήσει με το “βαθύ lore” της σειράς. Το gameplay του Wake θα έχει να κάνει περισσότερο με την επίλυση γρίφων, με αυτό της Saga να είναι ο βασικός πυλώνας πίσω από τα γνωστά μονοπάτια του survivor-horror που θέλει να ακολουθήσει η Remedy με αυτό το παιχνίδι της.

Από το studio μας πληροφορούν ότι έχουν δημιουργήσει τους δύο χαρακτήρες να παίζουν τελείως διαφορετικά, σε μία προσπάθεια να κάνουν τη Saga απαραίτητο κομμάτι του τίτλου και όχι απλά ένα “sidekick” για τον Alan.

Μία μικρή παρουσίαση γίνεται και για το The Mind Place. Σε αυτόν τον χώρο θα μπαίνουμε με το πάτημα ενός κουμπιού για να λύσουμε τα διάφορα μυστήρια του τίτλου. Η Saga θα έχει διάφορα εργαλεία εκεί για να μπορέσει να “ενώσει τις τελείες” και στο τέλος να καταφέρει να λύσει την υπόθεση του Alan Wake.

Το Alan Wake 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή 27 Οκτωβρίου για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC, μόνο σε ψηφιακή μορφή.

The post Το launch trailer του Alan Wake 2 first appeared on GameOver.

The post Το launch trailer του Alan Wake 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα