Το debut trailer του Dynasty Warriors 9

Επιστροφή στην Κίνα.

Η Koei Tecmo δημοσίευσε το πρώτο trailer του Dynasty Warriors 9, το οποίο αναπτύσσεται από το στούντιο της Omega Force. Σύμφωνα με την Koei Tecmo, το νέο κεφάλαιο της σειράς, εκτός του νέου χαρακτηριστικού του open world που θα έχει, θα προσπαθήσει να διατηρήσει το «ένας εναντίον εκατοντάδων» ύφος gameplay, με διαφορετικές εναλλαγές.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη επίθεσης

(Trigger Attacks, Flow Attacks και Finish Attacks), τα οποία θα εναλλάσσονται αλλά και θα συνδυάζονται ώστε να δημιουργήσουν εναλλακτικές και ισχυρές επιθέσεις. Εκτός αυτού δεν θα απουσιάζουν και χαρακτηριστικά από προηγούμενους τίτλους, όπως το σκαρφάλωμα και η κολύμβηση, ενώ θα υπάρχουν και καινούργια χαρακτηριστικά όπως ο γάντζος, που θα βοηθάει στη γρήγορη μετακίνηση αλλά θα υφίσταται και η χρήση διαφόρων αντικειμένων στο πεδίο της μάχης (όπως τα oil barrels), τα οποία θα παρέχουν ένα πλεονέκτημα στη μάχη.

Τέλος, το Dynasty Warrios 9 πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στην Ιαπωνία, χωρίς να έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρομοίως και για τη δυτική αγορά δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ούτε σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το debut trailer του τίτλου.

ps4pc
Keywords
Τυχαία Θέματα