Ανακοινώθηκαν τα projects της Mistwalker

Terra Battle 2 και Terra Wars.

Η Mistwalker ανακοίνωσε επίσημα τα Terra Battle 2 και Terra Wars, τα οποία είναι free-to-play παιχνίδια και θα κυκλοφορήσουν για PC, iOS, και Android. Το Terra Battle 2 πρόκειται για ένα παραδοσιακό RPG,

στο οποίο θα γνωρίσετε συμμάχους, θα δημιουργήσετε σχηματισμούς ώστε να μπείτε στη μάχη, ενώ δεν θα απουσιάζει και η λειτουργία του παγκόσμιου χάρτη για περιπλάνηση. Ο τίτλος θα είναι free-to-play με αγορές εντός της εφαρμογής ("In-App Purchases") και θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2017 σε Ιαπωνία και Αμερική.

Το Terra Wars είναι ένα project που αναπτύσσεται από τη Mistwalker και το στούντιο της Arzest, χρησιμοποιεί χαρακτήρες από τα Terra Battle, με τη διαφορά πως χρησιμοποιεί την τεχνική του πηλού (claymation technique) για το animation των χαρακτήρων. Το Terra Wars θα είναι και αυτό ένα free-to-play παιχνίδι με αγορές εντός της εφαρμογής, χωρίς επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Εκτός αυτού, ο δημοφιλής παραγωγός Hironobu Sakaguchi (που έχει δημιουργήσει ορισμένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σειράς Final Fantasy), έστειλε ένα μήνυμα. Συγκεκριμένα, ανέφερε "Λόγω της επιτυχίας που είχε το πρώτο Terra Battle, λογικό ήταν να γίνει η ανάπτυξη των Terra Battle 2 και Terra Wars. Αν και χρησιμοποιούν κάποια στοιχεία του πρώτου τίτλου, οι νέοι αυτοί τίτλοι θα έχουν ανασχεδιασμένο gameplay και τελείως διαφορετική ιστορία και κόσμο. Σκοπεύω να ακολουθήσω το παρόμοιο μονοπάτι που διέσχισα με το Final Fantasy, δηλαδή το κάθε παιχνίδι της σειράς Terra θα διαφέρει από το άλλο.

Ενώ γνωρίζω πως μεγάλωσα αρκετά, μιας και πολύς κόσμος με αναφέρει ως "θρύλο", παρόλα αυτά θέλω να παραμείνω στην παραγωγική διαδικασία τίτλων και επιθυμία μου είναι να επεκταθεί το Terra World σε εννέα διαφορετικές εμπειρίες, όπως είχε γίνει με τη δημιουργία των πρώτων εννέα Final Fantasy που συμμετείχα".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορεί να πρόκειται για μια περίεργη ανακοίνωση, επειδή ο περισσότερος κόσμος περίμενε από τη Mistwalker κάποια επαναφορά στην console gaming σκηνή, ωστόσο η ανακοίνωση αυτή δεν είναι παράλογη, εφόσον η σειρά Terra Battle είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη στο ιαπωνικό κοινό. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer του Terra Battle 2.

pc Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα