Eβδομάδα νέων προσφορών στο PS Store

Κυρίως για τους κατόχους Plus συνδρομής.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Sony μέσω του PlayStation Blog, για ακόμη μια εβδομάδα οι χρήστες θα βρουν αρκετές και σημαντικές προσφορές για πολλά παιχνίδια μέσα στο PlayStation Store.

Η καμπάνια των εκπτώσεων, που θα τρέξει μέχρι και τις 5 Ιουλίου, έχει την ονομασία “PlayStation Plus Double Discounts” και όπως προδίδει η ονομασία της, οι κάτοχοι Plus συνδρομής στο PlayStation Network θα έχουν διπλή έκπτωση. Ανάμεσα στα πολλά παιχνίδια που θα βρίσκονται σε μειωμένη τιμή μπορούμε να βρούμε τίτλους όπως οι The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition, BioShock: The Collection, Dishonored 2, Battlefield 4 και Metro 2033 Redux.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι το Sniper Elite 4 θα είναι το Deal of the Week (μέχρι τις 28 Ιουνίου). Επιπλέον, η καμπάνια “Digital Discounts” θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι τις 5 Ιουλίου, προσφέροντας ψηφιακούς τίτλους με εκπτώσεις που μπορούν να φτάσουν μέχρι και το 60%. Τέλος, για ακόμα μια εβδομάδα η Sony θα συνεχίσει να προσφέρει επιλεγμένους τίτλους για PlayStation 3 και PS Vita, όπως οι WWE 2K17, NBA 2K17, Far Cry 4 και Lost Planet 3, σε μειωμένες τιμές.

Αναλυτικά τις λίστες με όλες τις προσφορές μπορείτε να τις δείτε μέσα από το PlayStation Blog.

ps3ps4ps vita
Keywords
Τυχαία Θέματα