Το The Legend of Zelda: Skyward Sword έρχεται στο Switch;

Ο παραγωγός της σειράς αφήνει υπόνοιες για μεταφορά του τίτλου.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους Nintendo Switch και φίλους της σειράς Legend of Zelda, καθώς ο Eigi Aonuma, παραγωγός της σειράς, έδειξε να κλείνει το μάτι σε μία πιθανή μεταφορά του

Skyward Sword στην υβριδική κονσόλα της ιαπωνικής εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα ο δημιουργός της σειράς παρευρέθηκε σε μία συναυλία Legend of Zelda στην Οσάκα της Ιαπωνίας, όπου σύμφωνα με tweets αρκετών παρευρισκόμενων, με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κυκλοφορία του Skyward Sword στο Switch.

It seems Aonuma teased Skyward Sword for Switch at the Zelda concert in Osaka today. Multiple attendees are tweeting about it.

— Zalman (@enterzalman) 25 Νοεμβρίου 2018

Θυμίζουμε πως το The Legend of Zelda: Skyward Sword ήταν ένας από τους τελευταίους αποκλειστικούς τίτλους του Wii, καθώς αυτό κυκλοφόρησε το 2011. Πέντε χρόνια αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2016 έγινε διαθέσιμο στο Wii U μέσω του ψηφιακού καταστήματος της κονσόλας. Η μεταφορά του τίτλου στην τρέχουσα γενιά δεν είναι κάτι απίθανο, αφού η Nintendo έχει ήδη μεταφέρει αρκετούς τίτλους του Wii U, όμως αυτός θα είναι ο πρώτος τίτλος του Wii που επανακυκλοφορεί σε Switch.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα